Merhaba ben de bu ay ilk defe başladım adetlerim cok düzenlidir bugun 5. Günüm cuma kontrole gidicemARKADAŞLAR MERHABA ÖNCELİKLE İSTEYEN HERKESİN KUCAĞINI BOS BIRAKMASIN RABBİM
BENİM 2020 HAZİRANDAN BERİ REGL DUZENSİZ. 12 SUBATTA REGL OLDUM(54,GUN GECTİKTEN SONRA) BUGUN DOKTORA GİTTİM ALTTAN MUAYENE OLDUM PCO GORUNUMU VAR DEDİ HORMONLARA BAKİLDİ HİC BİR SIKINTI CİKMADİ COK SUKUR. YUMURTA TAKİBİ YAPMAYİ ONERDİ DOKTORUM FEMARA VERDİ SİMDİ İCTİM 5 GUN İCECEGİM ,26 SUBATTA YANİNA CAGARDİ GİDİP YUMURTALARA BAKİCAK EGER GUZEL GELİSMİSSE İGNE VERECEK. UMARİM HER SEY YOLUNDA GİDER VE SAGLİCAKLA KAVUSURUMTABİ ONCELİKLE STRESTEN UZAK DURMAK BESLENMEYE DİKKAT ETMEK FOLİK ASİTTE ONEMLİ. BENİMLE AYNİ DURUMDA OLANLAR VAR Mİ BU AY İGNE OLACAKLAR:))
Aaaa çok sevindim buraya yazalım bende haftaya cuma gideceğim. Dün başladım femara . Umarım her şey iyi olur bizim için. Beni geç mi cagardi diye düşünüyorumMerhaba ben de bu ay ilk defe başladım adetlerim cok düzenlidir bugun 5. Günüm cuma kontrole gidicem
Bana bi hafta süre verdi işte bugun ilaçta son günüm cok heyecanlıyım buradan haberleşirizAaaa çok sevindim buraya yazalım bende haftaya cuma gideceğim. Dün başladım femara . Umarım her şey iyi olur bizim için. Beni geç mi cagardi diye düşünüyorum
Evet gittim tedavi güzel yanıt vermiş dedi ctesi iğne yap dedi yaptırdım beklemedeyim
Yaa çok sevindim bende bu cuma gideceğim bende Femara kullandım:) cumartesi günü bitti ilaç işte cuma gideceğim:) ne dedi sana doktor iğneden kaç saat sonra deneyin ve kaç gün deneyin dedi:)Evet gittim tedavi güzel yanıt vermiş dedi ctesi iğne yap dedi yaptırdım beklemedeyim
Ya bana saat vermedi iğnenin vuruldugu günden itibaran 4 gün ilişki dedi kontrolde de 4 yumurta gördü :)Yaa çok sevindim bende bu cuma gideceğim bende Femara kullandım:) cumartesi günü bitti ilaç işte cuma gideceğim:) ne dedi sana doktor iğneden kaç saat sonra deneyin ve kaç gün deneyin dedi:)
Yaaa masallahh umarım tutarYa bana saat vermedi iğnenin vuruldugu günden itibaran 4 gün ilişki dedi kontrolde de 4 yumurta gördü :)
Amin canm 6mart iğneden 15gün sonraYaaa masallahh umarım tutarne zaman test yapacaksın :)
Merhaba canım ben bugün gittim yumurta çatlama olgunluğuna dedi. İğneden 36 saat sonra ilişki dedi. Sonrasinda da gün aşırı ilişki dedi. Kaciririm diye korkuyorum ya 36 saatten önce catlarsa bu yumurta diyeAmin canm 6mart iğneden 15gün sonra
Sen her gün yap eşinde sıkıntı yoksa kac yumurta gördü ve boyutu ne kadarmısMerhaba canım ben bugün gittim yumurta çatlama olgunluğuna dedi. İğneden 36 saat sonra ilişki dedi. Sonrasinda da gün aşırı ilişki dedi. Kaciririm diye korkuyorum ya 36 saatten önce catlarsa bu yumurta diye
Solda bir tane.gordu 18mSen her gün yap eşinde sıkıntı yoksa kac yumurta gördü ve boyutu ne kadarmıs
İğneyi bugun vuruldun demi çalısmalara hız kesmeden devam :)))Solda bir tane.gordu 18m
Evetn12:00 da.oglen:) ama 36 saat sonra deneme dedi o yüzden kafama taktım yanlış bir.sey yapmaktan.korkuyirumİğneyi bugun vuruldun demi çalısmalara hız kesmeden devam :)))
Bana doktorum saat vermedi bence cok da önemli değil gebe kalanlar saate mi bakıyor sankiEvetn12:00 da.oglen:) ama 36 saat sonra deneme dedi o yüzden kafama taktım yanlış bir.sey yapmaktan.korkuyirum
Bana doktorum saat vermedi bence cok da önemli değil gebe kalanlar saate mi bakıyor sanki
Canım karnım agrıo ya göğsüm de hiçbişe yok sende nasıl 10.günİyi aksamlar :) iğnenin kaçıncı günü var mı degisiklikler :)
Bende hiç yok farklılık :) benimde iğne gününü sayarsak 4 guncuk oldu dahaCanım karnım agrıo ya göğsüm de hiçbişe yok sende nasıl 10.gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?