Femara ve inofolic kullananlar....

Canım ben ikisinide kullanıyorum ayrıca glukofende kullanıyorum bu ay bir yumurta oldu 20mm büyüyünce ovitrelle ile catlattik ama eşimde biraz sorun var sperm değerlerinde ama Allahtan ümit kesilmez bu ayın 26 sı beklenen adet tarihim

Allah inş ol der de gebe kalırsın inş. Ben ilk defa bu ay kullandım 10. Günüm cumartesi kontrolüm var bakalım hayırlısı. Eşimde problem yok bende de yok deniliyor ama gebe de kalamıyorum malesef .... Klomenddn sonra bunu ilk defa kullandım hayırlı olur inş

merhaba bende bu ay ilk defa kullandım bir yumurtam oluşmuş ve çatlamış bugün adet günüm bakalım inş :) ama nedense adet olacakmışım gibi geliyor

merhaba bende bu ay ilk defa kullandım bir yumurtam oluşmuş ve çatlamış bugün adet günüm bakalım inş :) ama nedense adet olacakmışım gibi geliyor
İnş olmazsın Can'ım umutlu ol her zaman. Bende bu ay kullandım bakalım 5 ocakta herşey belli olacak. Herşeyin hayırlısı olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…