Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen kullandigim ay olmamisti sonraki ay gebe kaldim, ilacin etkisi devam etmis olabilir, inositol iceren farkli bir takviyeyei uc ay duzenli kullandim
Klomen kullandigim ay olmamisti sonraki ay gebe kaldim, ilacin etkisi devam etmis olabilir, inositol iceren farkli bir takviyeyei uc ay duzenli kullandim
İlaci bir ay kullandim adetin besinci gunu basladim bes gun gunde bir kere. Yumurtlama döneminde cok akinti geldi beyaz yogun ama bayagi cok. Sicak basmasi vs yapti gogus kasik agrisi yapmadı.
Sonraki ay ilac kullanmadim ama yumurtlama zamani akıntım yine cok geldi, yumurtlamadan sonra 6-7. Gun asiri bel agrim oldu sonra geçti 8. Gun gogus acim basladi ilk kez oluyordu hayatımda kasıklarimda hafif ağrımaya basladi ve bunlar hic gecmedi :) yumurtlama sonrasi 9. Gun silik cizgi ile ogrendim