• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara ve ovitrella kullananlar

Bnde beklenilen yan etkileri oldu ama tutmadı mesela ona göre ümitlenmeyin bazen tutmayınca tutmıyor
Çok doğru akılına bıraktım bakalım etlül başına kadr bişey yapmam artık Allah hayırlısıyla saglıklı bir şekilde bekleyen tum annelerenasip etsin inşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Amin inşallah bnde hep her ay aynı şeyi dedim eylüle kadr deniycem bırakılan diye bu ay bakalım bekleyip göreceğiz

Merhabalar bnde 2012 den beri pcos var bu zamana kadr hep düzensizdi 1,5 yıldır evliyim çocuk düşünüyoruz doktor direkt femara ve ovitrelleye başladı 2 ay bu şekilde yaptık 2. Cide 2 yumurta 20 mm di. 3. Denememizde ise femaraya rağmen yumurtalar büyümedi gelişmedi ve reglim daha kısa sürdü . 3-4 gün takip ettik ama bu ay es geçelim dedi önümüzde ki ay yine aynı şekilde yapıcaz büyüme yada tutma olasılığı nedir bu durumu yaşayan var mı yumurtalar için almadığım takviye coQ10 Dhea inisitol thancss ve bir gebenin günlüğündeki takviyeler.ektra ne yapabilirim
Merhaba bir gelısme varmı bende 2 kez famera yaptırdım ıkı kerede buyuyup ıgne yapmıstım bırı kımyasal gebelık bırınde gebelık olmamıştı hu ay tekrar denıyorum genuz 10. Gunu ama buyumemıs doktor 5 gun daha kullanmama istedı benımde

Back
X