- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
- Konu Sahibi Pamukprensali
Pazartesi iğne oldum kızlar ama 2 gündür çok belim ağrıyor iğnenin etkisi mi sabah kalkıyorum sanki iş yapmış gibi çok belim ağrıyo gün içinde de aynı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benim otrivelle 6.gunum benim aşırı ağrıdı ilk günler halada devam ediyor bende baya araştırdım ewet ignenin etkileri kaşık ağrısı bel ağrısı kiminde mide bulantısı vs yapmış endişelenme zaten hamilelik hitman içeriyor hamilelikte bel ağrısı vs oluyor inşallah gerçek hamilelik belirtisi olarak bellerimiz ağrirPazartesi iğne oldum kızlar ama 2 gündür çok belim ağrıyor iğnenin etkisi mi sabah kalkıyorum sanki iş yapmış gibi çok belim ağrıyo gün içinde de aynı![]()
Ay inşAllah arkadaşım kkomen mi kullandın senMerhaba benim otrivelle 6.gunum benim aşırı ağrıdı ilk günler halada devam ediyor bende baya araştırdım ewet ignenin etkileri kaşık ağrısı bel ağrısı kiminde mide bulantısı vs yapmış endişelenme zaten hamilelik hitman içeriyor hamilelikte bel ağrısı vs oluyor inşallah gerçek hamilelik belirtisi olarak bellerimiz ağrir![]()
Yok ilk tedavim klomensiz bi yumurtam oluştu ve otrivele oldum bi hafta var işte günler geçmiyor bekliyorum batiAy inşAllah arkadaşım kkomen mi kullandın sen
Daha önce gebe kaldın mıYok ilk tedavim klomensiz bi yumurtam oluştu ve otrivele oldum bi hafta var işte günler geçmiyor bekliyorum bati
Ewet 3kere gebe kaldim 2 si dış gebelik oldu sonlandırıldi bir arada bir kızım oldu cil şükür 8 yaşında canım şimdi 4 senedir 2. Bebek istiyoruzDaha önce gebe kaldın mı
Bende 7 ay önce 7 aylık doğum yaptım kızımı kaybettim maalesef bi daha anne olmak için uğraşıyorumEwet 3kere gebe kaldim 2 si dış gebelik oldu sonlandırıldi bir arada bir kızım oldu cil şükür 8 yaşında canım şimdi 4 senedir 2. Bebek istiyoruz
Allah sabirlik versin canım çok üzüldüm senin adına allah birdaha yaşatmasin ne sana ne kimseye böyle acılar.bir an once anne oluruz inşallahBende 7 ay önce 7 aylık doğum yaptım kızımı kaybettim maalesef bi daha anne olmak için uğraşıyorum![]()
İnşAllah arkadaşımAllah sabirlik versin canım çok üzüldüm senin adına allah birdaha yaşatmasin ne sana ne kimseye böyle acılar.bir an once anne oluruz inşallah
Allah yardımcın olsun cok zor ama bak hamiş kalabilmissin inşallah tekrar saglıkla allah kucagına almayı nasip ederBende 7 ay önce 7 aylık doğum yaptım kızımı kaybettim maalesef bi daha anne olmak için uğraşıyorum![]()
İnş yeniden Allah nasip eder öyle bi duygu ki hiç gebe kalamıcakmışsın kalsan alamıcakmışsın gibiAllah yardımcın olsun cok zor ama bak hamiş kalabilmissin inşallah tekrar saglıkla allah kucagına almayı nasip eder
Aynı günde iğne olmuşuz bende pazartesi oldum bendede ağrı olmuştu özellikle 2. Günü fena kasık ağrısı oldu klomen de kullandım bu ay haziran 22 yi bekliyorum inşallah olumlu sonuç alırız senin hangi gün belli olacakPazartesi iğne oldum kızlar ama 2 gündür çok belim ağrıyor iğnenin etkisi mi sabah kalkıyorum sanki iş yapmış gibi çok belim ağrıyo gün içinde de aynı![]()
Bana bi tarih vermediler bayram sonrası dedilet ama ben ilk bebeğimi erken doğumla kaybettim iğnenin 14. Gününden itibaren baktırcam çünkü gebeliği öğrenir öğrenmez ilaç başlamam lazımAynı günde iğne olmuşuz bende pazartesi oldum bendede ağrı olmuştu özellikle 2. Günü fena kasık ağrısı oldu klomen de kullandım bu ay haziran 22 yi bekliyorum inşallah olumlu sonuç alırız senin hangi gün belli olacak
Geçmiş olsun canım zor bi durum zaten 14. Güne denk geliyor benimde adet zamanında belli oluyormuş bebeğini neden kaybettin nekadarlıktıBana bi tarih vermediler bayram sonrası dedilet ama ben ilk bebeğimi erken doğumla kaybettim iğnenin 14. Gününden itibaren baktırcam çünkü gebeliği öğrenir öğrenmez ilaç başlamam lazım
7 aylıktı dekolman plasenta sebebi ile kaybettim senin ilk tedavin mi benim ilkGeçmiş olsun canım zor bi durum zaten 14. Güne denk geliyor benimde adet zamanında belli oluyormuş bebeğini neden kaybettin nekadarlıktı
Ben 2 yıldır uğraşıyorum aslında bir problem gözükmüyor en sın geçen ay rahim filmi çekildim çok şükür bişey çıkmadı takip eden doktorum bu ay klomen çatlatma iğnesi deneyelim dedi 2 ay öncesi sadece iğne olmuştum birşey olmadı bakalım bu sefer klomenle olacak mı yumurtlama tembelliği olabilirmiş klomenle büyüdü yumurta7 aylıktı dekolman plasenta sebebi ile kaybettim senin ilk tedavin mi benim ilk
Eşine bakıldı mı ? Kaç yumurtan büyüdü kaç mm olduBen 2 yıldır uğraşıyorum aslında bir problem gözükmüyor en sın geçen ay rahim filmi çekildim çok şükür bişey çıkmadı takip eden doktorum bu ay klomen çatlatma iğnesi deneyelim dedi 2 ay öncesi sadece iğne olmuştum birşey olmadı bakalım bu sefer klomenle olacak mı yumurtlama tembelliği olabilirmiş klomenle büyüdü yumurta
Evet bakıldı onda bi sorun yok bu ay 2 yumurtam olmuş biri iğneden önce 19 mm şi diğeri 12idi ama büyük olanı çatlatıcaz demişti doktorEşine bakıldı mı ? Kaç yumurtan büyüdü kaç mm oldu
İnş bu ay yüzlerimiz gülerEvet bakıldı onda bi sorun yok bu ay 2 yumurtam olmuş biri iğneden önce 19 mm şi diğeri 12idi ama büyük olanı çatlatıcaz demişti doktor
İnşallah sen ne zamandır istiyorsun kaç yıllık evlisin benim. Bu ay 4 yıl olcak inşallah bize hediye olarak gelirİnş bu ay yüzlerimiz güler