• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI TÜP BEBEK OLANLAR

başına gelen varsa bilgilendirirse beni çok sevinirim. Ekim ayında transfer yapmak istiyordum ama doktorum izinliydi bu aya kaldı bugün gidip muayene oldum transfer için sadece. dondurulmuş 2 adet 3.gün embriyom var. Bir tanesi 8 hücreli AB kalite diğeri 10 hücreli BC kalite en son rahim filmini 5 yıl önce çekmiştim doktor tekrardan bir rahim filmi istedi yani anlayacağınız transferin önümüzdeki aya sarktı yine rahim filminde Bir sıkıntı çıkmazsa transfer yapılacak dedi doktor. Bu şekilde başına gelen var mı yani rahim filminden sonra embriyonun tutunma olasılığı nedir sizce embriyo kaliteleri nasıl bilgisi olan arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim teşekkür ederim 🌸
Merhabalar ben 6 ay içinde 2 kez rahim filmi çektirdim rahim filmini görmeden transfer yapacağını sanmıyorum film bu konuda çok önemli yeterli ve güzel bir alan var mı ona bakacak film de kesinlikle en doğru karar önce film canım bende yapışıklık vardı filme göre tüp bebeğe başladı embriyo kalitesinden anlamıyorum 🫶🏻

Merhabalar ben 6 ay içinde 2 kez rahim filmi çektirdim rahim filmini görmeden transfer yapacağını sanmıyorum film bu konuda çok önemli yeterli ve güzel bir alan var mı ona bakacak film de kesinlikle en doğru karar önce film canım bende yapışıklık vardı filme göre tüp bebeğe başladı embriyo kalitesinden anlamıyorum 🫶🏻
Teşekkür ederim cevabınız için, siz transfer yatınız mi peki 🤲

Beni transfer den çok ameliyatlar yordu ilk defa tüp bebek aşamasına geldim 25 inde kan testi istedi maddi manevi insan tükeniyor gerçekten hele bir de destekçiniz yoksa şimdi sürekli çevrem tutacak güzel hissediyoruz diyor aynı şekilde eşim aşırı ümitli ve benim zerre ümidim yok nedense
Ben o yüzden kimseye söylemedim. Kardeşim biliyor sadece. Beklentiye girmeleri yoruyor

Günaydın ben anlamadım şimdi transfer yapıldı mı yapılacak mı iğnelerimi arkadaşıma ve eşime yaptırdım ben hiç bakamadım benim iğneler hep göbekten oldu yumurta büyütme iğnesi ise bir damlası bile ziyan olmayacak onu biliyorum
Cetrodite diye yumurtanın çatlamaması için bir iğne koldan vuruluyorum

Back
X