- 12 Kasım 2008
- 618
- 280
- 123
- Konu Sahibi Pamukprensali
Hayırlısı olsun bakalım ne olacakİnş hayırlı sonuçlar alırsın benim 22 mmdi bu ay tutmadı bi daha başlıcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun bakalım ne olacakİnş hayırlı sonuçlar alırsın benim 22 mmdi bu ay tutmadı bi daha başlıcam
Canim yazamadim kusura bakma malesef bu ay boşa gitti yalnış tedavi yalnış doktor yumurtam oluşmamış ve büyümeden sönmusler adet olmayı bekliyorum doktoru değiştirdim sıfırdan tekrar başlıcazKaç mm de yumurtaların bende regl oldum bugün
Benim doktorum sadece çarşamba günleri geliyordu bana folikul takibi verdi o baktığında daha büyümemis dedi sonra cuma ordaki başka doktordan rica etti iki günde bir gittim oda ilgilenmedi karnından baktı 19 mm dedi ama ne iğne nede başka bişey söylemedi yüzüme bile bakmadı sonra kendi doktorumu aradım çatlatma iğnesi alıp yapmamı söyledi ama içim rahat değildi çünkü doktor ilgilenmedi yalnış olabilirdi hemen başka hastaneye gittim orda durumu anlattım detaylica baktı ve 19mm yumurtanın olmadığını 11 mm oldugunu onunda sönmüş olduğunu söyledi iyikide başka doktora gitmişim yoksa boşuna iğne olucaktim bu ay böyle boşa geçti hasta olmayı bekliyorum adet olunca baştan başlıcaz doktorumu ve hastaneyi değiştirdim burda çok tavsiye edilen biyerdi o yüzden gittim ama çok ilgisizler herşeyde bu hayır vardır bakalım inşallah önümüzdeki ay sorunsuz devam ederim11.güne kadar belli bir mm büyümüş olması gerekirdi tatlım hiçmi büyümemiş doktorun şu kadar olmuş demedimi
Cnm çok üzüldüm inş kendine güzel bi doktor bulursunBenim doktorum sadece çarşamba günleri geliyordu bana folikul takibi verdi o baktığında daha büyümemis dedi sonra cuma ordaki başka doktordan rica etti iki günde bir gittim oda ilgilenmedi karnından baktı 19 mm dedi ama ne iğne nede başka bişey söylemedi yüzüme bile bakmadı sonra kendi doktorumu aradım çatlatma iğnesi alıp yapmamı söyledi ama içim rahat değildi çünkü doktor ilgilenmedi yalnış olabilirdi hemen başka hastaneye gittim orda durumu anlattım detaylica baktı ve 19mm yumurtanın olmadığını 11 mm oldugunu onunda sönmüş olduğunu söyledi iyikide başka doktora gitmişim yoksa boşuna iğne olucaktim bu ay böyle boşa geçti hasta olmayı bekliyorum adet olunca baştan başlıcaz doktorumu ve hastaneyi değiştirdim burda çok tavsiye edilen biyerdi o yüzden gittim ama çok ilgisizler herşeyde bu hayır vardır bakalım inşallah önümüzdeki ay sorunsuz devam ederim
Inşallah canım saolCnm çok üzüldüm inş kendine güzel bi doktor bulursun
Canim bu gecede yap ve ogne saatinden tam 36 saat sonra mutlaka yapmaya calis ust uste girilen iliskinin kotu bi etkisi yok yap iliskiyi dik bacaklari yukari insallah hamis haberin gelir bu ayKızlar ben bugün 2.defa iğne oldum ovitrelle bugün ilişki yaşasam mı kararsızım eve geldim o yumurtlama akıntım gelmişti yarını beklesem mi beklemesemmi birde spermler kaç gün sonra kalitesizleşiyor
Ca ignede dahil oldugu gun 4 gun gun ust uste iliski llcak sakin zamani kacirmaKızlar ben bugün 2.defa iğne oldum ovitrelle bugün ilişki yaşasam mı kararsızım eve geldim o yumurtlama akıntım gelmişti yarını beklesem mi beklemesemmi birde spermler kaç gün sonra kalitesizleşiyor
Geçen ay öyle yaptım bu ayda 36 saat sonra deniyim diyorum yaAyr
Ca ignede dahil oldugu gun 4 gun gun ust uste iliski llcak sakin zamani kacirma
bende klomensiz direk ovitrelle çatlatma iğnesi oldum bugün 12. günüm sende var mı güzel bir haber dün test yaptım silik çift çizgi çıktı çok heycanlıyımmYok ilk tedavim klomensiz bi yumurtam oluştu ve otrivele oldum bi hafta var işte günler geçmiyor bekliyorum bati
Merhaba bu degerden sonra yukseldi mi acaba yoksa o ay olmadi miİğnemin 10.günü beta 2.25 çıktı
Olmadi femara bi ise yaramadı bendeMerhaba bu degerden sonra yukseldi mi acaba yoksa o ay olmadi mibenimde dun 2.5 cikti da dupheli buldu doktor