Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de oldu ama iğneyi vurduktan sonra iki gün oldu geçti. Benimde 10. Günüm 31inde vurdum. Yan etki olarak geçen ay iğneden sonra çok kötü oldum ama üşütmüşte olabilirim soğukta kaldım. Geçen ay deli dehşet baş ağrısı üşüme ateş vücut ve kasık ağrısı yaşadım ama iğneden mi yoksa denk geldi de hasta mı oldum bilmiyorum. Bu ay tutar inşallah ikimize de ve tüm isteyenlere.Benim de iğne vurulalı 10. Gün oldu bugün, 2. Denememiz bu ay. Bugün çok ciddi baş ağrısı yaşadım ama farklı hiç bir belirtim yok siz ne durumdasınız ?
İnşallah canım en büyük duam oBende de oldu ama iğneyi vurduktan sonra iki gün oldu geçti. Benimde 10. Günüm 31inde vurdum. Yan etki olarak geçen ay iğneden sonra çok kötü oldum ama üşütmüşte olabilirim soğukta kaldım. Geçen ay deli dehşet baş ağrısı üşüme ateş vücut ve kasık ağrısı yaşadım ama iğneden mi yoksa denk geldi de hasta mı oldum bilmiyorum. Bu ay tutar inşallah ikimize de ve tüm isteyenlere.
Testi erken yapıyorsunuz heyecanı anlıyorum ilk ay tedaviden sonra bende öyleydim ama sabırlı olmakta fayda var. Son günler geçmiyor cuma günü tahlil vericem sabrediyorum ama içim içimi yiyor sanki. Kendimi ya dışarı atıyorum ya da evde temizliğe ya da başka bişeye sarıyorum düşünmeyeyim vakit geçsin diye. Allah sabır versin bize.İnşallah canım en büyük duam oadetime 4 gün var Erken gebelik testi yaptım evde bu sabah ama maalesef silik bile çıkmadı yine de umudumu kaybetmek istemiyorum ama içimden bir ses olmadı diyor
![]()
Çıkmadıysa muhtemelen gebelik yoktur kan vererek kesin emin olabilirsinArkadaşlar benim regl bugün görünüyor ama henüz adet olmadım hiç bir belirtim de yok. Bugün yine idrar testi yaptım ama yine çıkmadı. Böyle bir durumla karşılaşan var mı ?
Bende 7 kasımda Ovitrelle iğnesi oldum belirgin belirtileri yaşadım beklemedeyim bakalım nasip :)Testi erken yapıyorsunuz heyecanı anlıyorum ilk ay tedaviden sonra bende öyleydim ama sabırlı olmakta fayda var. Son günler geçmiyor cuma günü tahlil vericem sabrediyorum ama içim içimi yiyor sanki. Kendimi ya dışarı atıyorum ya da evde temizliğe ya da başka bişeye sarıyorum düşünmeyeyim vakit geçsin diye. Allah sabır versin bize.
Sonuç nedir kızlar hiç iyi haber yok bu ara niye yaaBende 7 kasımda Ovitrelle iğnesi oldum belirgin belirtileri yaşadım beklemedeyim bakalım nasip :)