Femara ve Ovitrelle

Dillll

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2020
24
8
36
33
Merhaba arkadaşlar! Femara ve ovitrelle hamile kalan, başarılı sonuçlar elde eden annelerimiz varmı? Bugün 8- günüm çatlatma iğnesinden sonraki. Kasıklarımda hafif batma gibi ağrılarım var....
Çatlatma iğnesi sonrası ne zaman test yaptınız?

Benimde 9 kasımda 9. Gün bende femara ve ovitrelle kullandım bu ay ikinci denemem. Doktorum iğneden 17 gün sonra test yapabilirsin dedi sonuçlarımızı takip edelim bakalım :))

Bende de kasıklarda batma ağrı vs oldu geçen ay da olmuştu ama sonuç negatifti bu ağrılar ovitrelleden dolayı da olabilirmiş. Bu ay yine var geçen seferden dolayı ağrıları takmamaya çalışıyorum umutlanmamak için. Ne kadardır deniyorsun

Benim de iğne vurulalı 10. Gün oldu bugün, 2. Denememiz bu ay. Bugün çok ciddi baş ağrısı yaşadım ama farklı hiç bir belirtim yok siz ne durumdasınız ?

Benim de iğne vurulalı 10. Gün oldu bugün, 2. Denememiz bu ay. Bugün çok ciddi baş ağrısı yaşadım ama farklı hiç bir belirtim yok siz ne durumdasınız ?
Bende de oldu ama iğneyi vurduktan sonra iki gün oldu geçti. Benimde 10. Günüm 31inde vurdum. Yan etki olarak geçen ay iğneden sonra çok kötü oldum ama üşütmüşte olabilirim soğukta kaldım. Geçen ay deli dehşet baş ağrısı üşüme ateş vücut ve kasık ağrısı yaşadım ama iğneden mi yoksa denk geldi de hasta mı oldum bilmiyorum. Bu ay tutar inşallah ikimize de ve tüm isteyenlere.

İnşallah canım en büyük duam o adetime 4 gün var Erken gebelik testi yaptım evde bu sabah ama maalesef silik bile çıkmadı yine de umudumu kaybetmek istemiyorum ama içimden bir ses olmadı diyor

İnşallah canım en büyük duam o adetime 4 gün var Erken gebelik testi yaptım evde bu sabah ama maalesef silik bile çıkmadı yine de umudumu kaybetmek istemiyorum ama içimden bir ses olmadı diyor
Testi erken yapıyorsunuz heyecanı anlıyorum ilk ay tedaviden sonra bende öyleydim ama sabırlı olmakta fayda var. Son günler geçmiyor cuma günü tahlil vericem sabrediyorum ama içim içimi yiyor sanki. Kendimi ya dışarı atıyorum ya da evde temizliğe ya da başka bişeye sarıyorum düşünmeyeyim vakit geçsin diye. Allah sabır versin bize.

Bende geçen ay aynı şekilde femara ve ovitrelle kullandım olmadı maalesef bu ay tekrar başladık yarın asilamam var bakalım hayırlısı

Bende 7 kasımda ovitrelle vuruldum bugun iğneden sonraki 7. Gunum 36 . Saatte karnımda ve kasıgımda şiddetli agrı olup 1 gunde gecmişti . O gunlerş degerlendirdik ancak bugun adet agrısına benzer şiddetli sag kasıkta agrı ve bel agrım var baacagıma kadar iniyor bide . Bu agrı yumurtalarım buyurkende aynı sekilde olmustu klomeni kullandıgım 5 gun aynı suan o agrıyı yasıyorum adet olacagım sanırım ama cok erken degilmi adet için bu iğneden 14 gun sonra adet olunmuyormu ya

Arkadaşlar benim regl bugün görünüyor ama henüz adet olmadım hiç bir belirtim de yok. Bugün yine idrar testi yaptım ama yine çıkmadı. Böyle bir durumla karşılaşan var mı ?

Arkadaşlar benim regl bugün görünüyor ama henüz adet olmadım hiç bir belirtim de yok. Bugün yine idrar testi yaptım ama yine çıkmadı. Böyle bir durumla karşılaşan var mı ?
Çıkmadıysa muhtemelen gebelik yoktur kan vererek kesin emin olabilirsin

evet canım maalesef regl başladı bu ayda olmadı :/ 3. Günü doktora gideceğim buraya aşılama deneyeceğiz umarım tutar

Benimde 2. femara+ ovitrelle geçen ay olmadı bu ay tekrar denedik. İğne gününü saymazsak bugün 11.gün adetime 8 gün kaldı göğüs ağrısı ve bel ağrısı var adet olacam sanırım yine var mı bu durumda olan

Bende 7 kasımda Ovitrelle iğnesi oldum belirgin belirtileri yaşadım beklemedeyim bakalım nasip :)

bizim burda eczanelerde femara ilacı kutudan çıkarıp 10 lu tablet şeklinde satıyorlar
belki sizin orda da öyle satılan yerler vardır
150 tl ye aldım ben

merhaba kızlar
femara + 22 kasımda ovitrelle oldum
çok fazla gaz sancım var yüzümde sivilceler çıktı
normalde hiç sivilcem olmaz
merak içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…