Femara

Kbr54

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2023
20
9
1
29
pcosum var bu ilacı kullanıpta yumurtaları gelişen var mı doktor bana bunu rahim kalınlaştırmak için verdi fakat yumurtalarımı geliştirdi aynı durumu yaşayan var mı acaba

pcosum var bu ilacı kullanıpta yumurtaları gelişen var mı doktor bana bunu rahim kalınlaştırmak için verdi fakat yumurtalarımı geliştirdi aynı durumu yaşayan var mı acaba
Bende de pcos var Doğal siklus ile transfer sürecindeyken bende femara kullandım. Belki sizede o şekilde tedavi uygulanıyordur sordunuz mu ?

Bende de pcos var Doğal siklus ile transfer sürecindeyken bende femara kullandım. Belki sizede o şekilde tedavi uygulanıyordur sordunuz mu ?
Öyle yaptılar zaten de bende ters etki yaptı çok gelişti yumurtalar patlayıp rahim arkasına sıvı biriktirdi tedaviyi yarıda kesip bi sonra ki adete ertelemek zorunda kaldılar çok ağrım oldu mahvoldum

Öyle yaptılar zaten de bende ters etki yaptı çok gelişti yumurtalar patlayıp rahim arkasına sıvı biriktirdi tedaviyi yarıda kesip bi sonra ki adete ertelemek zorunda kaldılar çok ağrım oldu mahvoldum
İlacın dozu vs fazla gelmiştir belki cok gecmis olsun simdi nasılsınız

Çok çok geçmiş olsun Ben de ileri derecede polikistik overliyim. Doktorum aşılama sürecinde femara verdi 5 gün sabah akşam olmak üzere kullandım. Yumurtamı istenilen seviyeye getirdi fakat onun dışında hiçbir sorun yaşamadım. Endometrium da yavaş yavaş kalınlaşmaya başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…