• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normalmi acaba yoksa sorunluyummu acaba.

Solgun Papatyalar

Özlem _sarp ❤️
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
173
Puanlar
43
Yer
İstanbul
Merhabalar hanımlar 23 haziranda başladım gün 50 doz 29 kontrol gittim yumurtam 8 mm dediler endometriyum ince daha yeni diye cumaya kadar kontrol verdi aynı dozda devam dedi pcos falan yok amh değerim 3,16 normalmi sanki bana göre yavaş büyüdü sıkıntı yoktur dime..

Hepsi mi 8 mm civarında yumurtaların, bazen biraz orantısız büyüyebiliyor 10 mm üzerindekiler potansiyel oluyor genelde. Benim 9. Günde toplanmıştı yumurtalar ama herkesin aynı olmuyor bildiğim kadarıyla. 10 mm altındakileri büyütmeye çalışıyorlar genelde

Merhabalar hanımlar 23 haziranda başladım gün 50 doz 29 kontrol gittim yumurtam 8 mm dediler endometriyum ince daha yeni diye cumaya kadar kontrol verdi aynı dozda devam dedi pcos falan yok amh değerim 3,16 normalmi sanki bana göre yavaş büyüdü sıkıntı yoktur dime..
Aşılama mı yapıyosunuz 50 doz düşük sanki
Kilo da varsa direnç gösterebilir dozu o yüzden az gelmiş olabilir

Aşılama mı yapıyosunuz 50 doz düşük sanki
Kilo da varsa direnç gösterebilir dozu o yüzden az gelmiş olabilir
Evet 85 kilo ama bugün yine değiştirmedi devam dedi 50 ile belki cuma kadar yavaş büyütüp sonra doz artırır belkide yeterli gelir fazlaa yumurta danda korkuyorum ya

Back
X