Femara

Eylo42

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2023
58
14
8
35
Slm kizlar kafam öyle karıştı bir yardımcı olur musunuz bana ben bu ay adetin 3 günü femara verdi Dr kullandım 6 gün kontrole gel dedi gittim USG çekiminde 2mm 5mm kist oluşmuş yumurta hiç buyumemis yani bugün ise klomen verdi faydasını gören oldumu kafamda şuan klomen de işe yaramazsa düşüncesine giriyor insan

3 günlük kullanım biraz az geldi bana , genelde 5 gün kullan 2 sonra da gel diyorlar . Femara klomenden daha etkili diye duyuyorum genelde , bende femara ile ilk denemede gebe kaldım .

3 günlük kullanım biraz az geldi bana , genelde 5 gün kullan 2 sonra da gel diyorlar . Femara klomenden daha etkili diye duyuyorum genelde , bende femara ile ilk denemede gebe kaldım .
Valla ben yaklaşık 5aydir kullanım sağladım femarada ama sonuç hüsran bilmiyorum ne olacak

Elimde fazladan 5 kutu femara ilacı var isteyen olursa verebilirim Ankaradayım

Elimde fazladan 5 kutu femara ilacı var isteyen olursa verebilirim Ankaradayım
Valla kuzu bende konyadayim da femarayi kesti Dr şimdi klomene geçirdi normalde femara klomene göre daha etkili olması lazimken bende 5 aydır yumurtalar hep 2mm 5mm seyrinde yumurtaların pasif miş ne olacak aktif hale gelmesi için klomen iç dedi bakalım Çarşamba yine gidecem valla yoruldum artik

bu biraz şans ya. ben femara 5.gün başlayıp 5 gün kullandım. 5 yumurta büyüdü ama hiçbiri kiste dönüşmedi. zaten bildiğim kadarıyla halihazırda eğer yumurtalıklarda bir kist varsa ilaca başlanmıyor. önce kistin atılması beklenmeli yoksa kist büyümeye devam eder. kist zaten yeni yumurta oluşumunu engeller. ben her seferinde önce kontrole gittim, eğer yumurtalıklar temizse ilaca başlandı. ve çatlatma iğnesi de kullanıldı.

benim araştırdığıma göre klomen daha çok boş yumurta büyütme eğiliminde ve kullananlarda kist oluşumu daha çok oluyor. ama doktorunuz denemek istemiş. bakarsınız bu ay klomenle güzel sonuc alırsınız. eğer klomen de sonuc vermezse zaten yumurta geliştirici iğne kullandıracaktır büyük ihtimalle. iğneler daha etkili. canınızı sıkmayın, stres çok etkiliyor yumurtalık akrivitelerini.

Kist izlenmiş diyor zaten bu femara bu kistleri yaptı

Eklentiler

• IMG_20240525_150204.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 46
Ayrıca klomen bende kahverengi akıntı yapmaya başladı onu da anlamış değilim

Kist izlenmiş diyor zaten bu femara bu kistleri yaptı
kistler temizlenmeden ilaç kullanmak iyi değil. benim doktorum reglin 3.günü gel eğer kist yoksa ilaca devam edicez, kist varsa ara vericez demişti. bu ilaçlar daha da tetikliyor kistleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…