Merhaba ben yurtdışında yaşıyorum buranın Tüp bebek merkezleri Morfoloji 4 olması normal Laboratuvar referans aralığı olarak geçiyor ama Türkiye’deki arkadaşlar farklı düşünüyor.. her kafadan ses çıkacaktır burda yine o konuda

Sperm hızı düşük olsa da toparlanan bir durum bizde yaşadık keçi boynuzu pekmezi , özü veya direk kendisini yemek baya arttırıyormuş kabak çekirdeği , çörekotu yağı , Muz ve bitter acı çikolata erkeklere iyi geliyor ve takviye alması şart aslında doktor reçete etmiştir inşallah. Etmediyse de eczaneden alabilirsiniz erkekler için Q10 takviyesi ve çinko aşırı önem taşıyor hücre yeniler. Bide kilo varsa verilmesi gerek sperm hücreleri toplamda 72 gün sonra veya içinde anca kendini toparlar ve yeniler. Ve bunların hepsini yaparken 2 günde bir ilişki şart. Siz şimdi farklı aşamalara geçiyorsunuz ilişki konusunda doktor size gerekenleri söyleyecektir. Femaraya gelirsek 1 defa kullandım doktorlar bana ısrarla Klomen verdiler hiç önermem çatlatma da 3 kez denedik sıkıcı bir süreç .. Zaman kaybı artık siz adını koyun ..
Siz eğer farklı aşamalara geçecekseniz bedeninizi Full vitaminle destekleyin özellikle İnositol ,d Vitamini omega3 çok önemli