femare kullanıpta hamile olan varmı

durueymen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2015
484
262
103
38
merhaba arkadaşlar suan dr gelıyorum bu ay ılk defa bana femara hap verdı adetımın 5. gunu gunde 2 tane olmak üzere 5 gun kullanmamı ıstedı. daha sonra çatlatma iğnesi verecek. bu ılacı kullanıp hamıle kalan varmı acaba?

Bi cesit klomen sanirim cnm
Ben klomen kullanmistim hamile kalmistim sende kalirsin insallah . Sonra bebegimi bi nedenden dolayi kaybettim . Simdi asilamaya baslsdik igne kullaniyorum

Bi cesit klomen sanirim cnm
Ben klomen kullanmistim hamile kalmistim sende kalirsin insallah . Sonra bebegimi bi nedenden dolayi kaybettim . Simdi asilamaya baslsdik igne kullaniyorum
Allahım en kısa zamanda evlat nasıp etsın cnm sanada banada. evet bı çesıt klomen benzerıymıs 6 ay once klomen kullandım 1 kere ama olmadı sonra ılaca ara verdık dr degıstırdım yenı dr bana bu ılacı ıcmemı ıstedı 1 yıldır cocuk ıstıyoruz hıcbı sorun cıkmadı bende de esımdede ama olmuyor dr cok stres yaptıgımı soyledı haklıda gıtgıde umudum azalıyor

Ah cnm 20 aydir cocuk istiyoruz olmadi henuz
2 yillik evliyim pkoluyum amin isteyen herkese versin rabbim bende klomenden sonra doktor deistirdim agustosta .simdi klomen yada baska bi ilac vermedi direk igneyle basladik puregon 75 doz vuruyorum

Ah cnm 20 aydir cocuk istiyoruz olmadi henuz
2 yillik evliyim pkoluyum amin isteyen herkese versin rabbim bende klomenden sonra doktor deistirdim agustosta .simdi klomen yada baska bi ilac vermedi direk igneyle basladik puregon 75 doz vuruyorum
cnm dr bana dedı bı ıkı ay bunu deneyelım eger olmazsa once rahım fılmı sonrada aşılamaya gececez dedı. ama fiyatları hıc bılmıyorum aşılama ortalama ne kadar mal oluyor cnm

cnm dr bana dedı bı ıkı ay bunu deneyelım eger olmazsa once rahım fılmı sonrada aşılamaya gececez dedı. ama fiyatları hıc bılmıyorum aşılama ortalama ne kadar mal oluyor cnm
Vallla cnm o hastaneye bagli ben ozele gidyorum
200 islem icin aldilar 190 ilaca verdik igneyi doktor verdi
Ama ilac disarda 240 tlden satilio eczanelerde biz hastaneden aldik..
400 de asilama gunu alicak .
1 kutu ilacim bitti 2inciye gectik bi 190 daha gitti .980 ilaclarla beraber bide ilk gun 70 muayene 120 de test verdik 190 da orda var .1170 tlcige gelicek bize ama bu kontrollerde muayne sirasi almadn doktorun verdigi kagitla giriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…