Femare Nolur elinde olan yok mu

Kaç adet kullanman lazım
Eger elinizde varsa kargosu kucuk oldugu icin cok tutmaz ben oderim 700 lira tutmaz en azindan hemen kullanmaya başlamam gerekiyor doktor normalde iki gun once basla dedi yani herkes oyle tepkiler verdi ki benim istedigim sadece bu ilaclar ben kimsden bir sey istemiyorum elinde olup yarida kesen kullanmayan varsa dedim

Eger elinizde varsa kargosu kucuk oldugu icin cok tutmaz ben oderim 700 lira tutmaz en azindan hemen kullanmaya başlamam gerekiyor doktor normalde iki gun once basla dedi yani herkes oyle tepkiler verdi ki benim istedigim sadece bu ilaclar ben kimsden bir sey istemiyorum elinde olup yarida kesen kullanmayan varsa dedim
Canım elimde 10 adet falan anca vardır son kullanma tarihinede bakmamız lazım eşim çalışıyor bugün gelmeyecek . Bende hamileyim açılmam olduğu için ayağa kalkmam yasak sadece wc ve basit şeyle için kalkıyorum yanımda kayın validem var . Eşim yarın öğlen işten çıkıp gelecek anca pazartesi verebilirse kargoya verir çok yoğun çalışıyor onla konuşmadan bir şey diyemiyorum.Gönderen olmazsa haber ver

Merhaba bu ilaca doktorum iki gun sonra baslamami soyledi gönderebilecek misiniz ben kargosunu veririm ilac kadar pahali tutmaz nasılsa 10 tablet olsa bile yeterli bende ee 4 tablet kaldi
Yarın sabahtan kargoya versem olur mu kusura bakmayın geç gördüm mesajınızı burdurdan gondericem

Back
X