- 31 Ocak 2017
- 343
- 304
- 23
- 29
- Konu Sahibi Minnakbebis
Kızlar mrb geçen ay 30 martta doktora gittim reglime 3 gün kala ultrasyonla baktı yumurtalarım kalitesizmis tahlil falan yapmadı ve çatlama sorunu varmış daha öncede tedavi de klomen kullanmıştım iki ay fakat yine istediğimiz sonuca ulaşamamıştık iki ay ara verdik tedaviye bu arada adetlerim düzenliydi ben bekarken ilaç kullanmadan adet olamazdım doğal olarak pcoluydum evlendikten sonra ilaç almadan adet olabiliyordum 7 ay böyle düzenli gitti fakat son adet tarihim 3 mart şimdiye kadar kırmızılar gelmedi hala bu arada 30 martta doktorum bana ilaclarimi vermisti adetin 3. Gunu baslicaktim hala adet olamadigim icin kullanmayada baslayamadm femera diye bir ilac verdi 3 aylik arastirdim meme kanseri ilaciymis yumurtalari uyariyomus hatta annemlerin komsusunun gelini femera ile hamile kalmis acaba adetimi beklemeden kullanmaya baslasam olur mu bu ilaci kullanip hamile kalan var mı uzun oldu biliyorum ama kimse anlamiyo kocamda çocuğumuzun olmasini çok istiyo hadi olsun diye tutturuyor kadın hastalıklarından bi haberi yok anlatıyorum da susuyo kalıyor kaynana da istemeye başladı bir sorun mu var şu mu bu mu delirmemek için direniyorm resmen..
Adet olmak için birşeyler yapan var mı bu arada ilaçta kullandım ila cim biteli 10. Günüm hala giden gelen yok adet olamamak kadar kötü birşey yok herhalde hem psikolojikmen cokuyor insan hem bedenen yardımcı olabilecek bayanlar yardımlara açığım
Adet olmak için birşeyler yapan var mı bu arada ilaçta kullandım ila cim biteli 10. Günüm hala giden gelen yok adet olamamak kadar kötü birşey yok herhalde hem psikolojikmen cokuyor insan hem bedenen yardımcı olabilecek bayanlar yardımlara açığım