Hamile miyim karar veremedim?

bilemiyorummki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2025
1
-1
1
30
İyi günler. Son adetimi 25 nisanda oldum. Bugün 9 haziran. Benim iş stresimden dolayı bazen geciktiği oluyor 4-5 gün kadar alıştım artık ona. Fakat bu kadarı fazla geldi. Erkek arkadaşımla da ilişkiye girmiştik korunmadan. Haliyle şüphelendim ardından 3 haziranda test yaptım test çalışmayınca su içip 30 dk içinde tekrar yaptım negatif çıktı asla silik bile olmadı çizgi kesin negatifti. Ardından bir daha emin olmak için 5 haziranda günün ikinci idrarı olarak yaptım bile ilk idrarla araları pek yoktu zaman olarak nereden baksanız yine 30 dk. O da kesin negatif. Bu yaptığım negatif çıkan testler de en pahalı kaliteli test markası olarak geçiyor ilk çalışmayan ucuz bişeydi. Rahatladım evet ama ayın 9u oldu hala adet olamadım. Çok korkmaya başladım hamileysem kürtaj olmam gerekecek ailem öğrenecek mi kayıtlarda çıkacak mı binbir soru günlerdir aklımda dönüyor... hamile miyim sizce ve kürtaj durumunda kayıtlarımda gözükecek mi bu işlem bilgilendirir misiniz

hamilelik testleri genelde günün ilk idrarıyla daha etkili sonuç veriyor. siz su içip yarım saat sonra tekrar yapmışsınız muhtemelen idrarınız berraktı. emin olmak için kan testi verin diyeceğim ama muhtemelen ailenizden endişeleniyorsunuz. yani hiçbir sağlık kuruluşu durduk yere ailenizi arayıp kızınız hamile demez. öğrenmeleri tesadüfi olur ancak. e nabızına girecek deee tahlil bölümüne tıklayacak daaa orada betahcg değerine bakacak daaa... bir iki hafta daha bekleyip testi ilk idrarla tekrar yapın. aldığınız test erken gebelik testi olsun bu arada. özel muayenehanesi olan bir doktora gidersiniz durumu ondan öğrenirsiniz kayıtlara nasıl geçip geçmediğini

Back
X