Femera kullananlar

Maviyasemin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2022
356
429
53
36
Arkadaşlar merhaba bu ay femera kullandım çatlatma iğnesi vermedi kendi haline bırakalım dedi yumurtlama ile ilgili bi sorunum yon Meral ettiğim femara kullanan arkadaşlar ovulasyon testi kullananlar ortalama aynı günde mü yumurta çatlıyor mesela çoğunlukla 17. Günde ovulaayon günüm oluyor ama ilaçla değişiyor mu kafam çok karışık

Benim beklenen yumurtlama günümden (yani ortalama her aya göre)2 gün sonra oldu femara ile yumurtlama.

Ama öyle çok farkedeceğini sanmıyorum.

Merhaba arkadaşlar bende femara kullandım 18 martta başladım adetimin 5.günüydü ve 5 gün sabah akşam şekinde kullandım doktorum 24 mart kontrole çagırdı gittigimde 2 tane saglıklı yumurtam oluştugunu ve çatlama ignesi vurulmamı istedi 24 mart 16 30 igneyi vuruldum yaklaşık igneden 24 saat sonra ilişki istedi ve günlük devam etmesi şekinde aynı zamansa bir tutunma ilaçı verdi 14 gün sabah akşam kullanmamı 12 nisanda regli olmazsam 13 nisansa kan testi vermemi istedi bende heycanla ve sabırsızlıkla merak ediyorum nolacagını hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepmizin

Merhaba bende 25 Nisan da hormon testi için gittim değerlerin normal dedi bana da femara başladı ve coraspirin verdi adetinin 5.günü sabah akşam 5gün kullan dedi 4gündür kullanıyorum. 4 mayısta randevu verdi ama pek bilgi vermedi sadece kullan gel dedi ne olacak bilmiyorum ve siz femarayı kullanırken ilişkiye girdiniz mi

Canım bende femera kullandım yumurta şekilsiz olusmus dedi çatlatma iğnesi vermedi geçen ay bu ayda kullandım kullandım ama bugün gittim buyumemis dedi başına bu şekilde gelen var mı ümidimi kaybetmek üzereyim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…