• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Letu(Femera) yumurta gelişimi hakkında, tek tüp lütfen yardımcı olur musunuzzz????

Bluegreenworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
1.450
426
73
Kızlar ikinci femera kullanisim. Sadece sol tüpüm var. İki ay önce ilk defa letu kullandım sağda yumurta gelişti solda da var ama küçük demişti. Sonra çatlatma iğnesi vurduk ama soldaki kiste dönüştü. O yüzden bir ay ara verdik ilaca başlayamadik kistin geçmesi için uğraştık. Bu ay letuya geç başladık randevu bulamadığım için adetin 6. Günü başladık bugun 10. Gündü gittim soldaki 19 mm yarın iğne yap dedi ama ben yapmak istemiyorum çünkü sağdaki yumurta çatlasa da gebelik oluşmaz ki. Çok nadiren gerçekleşen bir durummus. Bende diyorum ki iğne vursam soldakinin de gelişimi durur belki o yüzden iğnesiz catlamasini istiyorum. Zaten geçen vurdum da çatlamadı kist oldu. Sizce böyle bişey mümkün mü daha bugün son ilacımı icicem belki diyorum bir haftaya kadar diğerini de büyütmez mi bu ilacın etkisi. Yardımcı olursanız sevinirim

Back