Fena bir pot krdm galiba ?

jelly_bon

OffYineKapaliTümKapilar
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2009
86
0
86
Almanya
Kizlar, bugün icim hic rahat degil, görüstügüm biri var, birbirimize tanimaya calisiyoruz, iste dün gece msn'de yazistik.
Ve bana en büyük hayalimin ne oldugunu sordu, bende dedim ki suan ki en büyük hayalim bana kazik atan bir arkadasi dövmek istiyorum.
Buda iste sordu neden falan diye.
Bende gaza geldim ve herseyi anlattim.
Dedim ki 10 yillik arkadasim hap kullaniyordu,hani su uyusturan haplardan, bende ailesine bildirdim daha fazla kötüye gitmesin diye.
Arkadasda ailesine söyledim diye, bana iftira atti, neymis efendim ben onu alistirmisim.
Ve bazi arkadaslar hala bana o gözle bakar,bunuda arkadasa ödetmek istiyorum dedim.
Anlattigima cok pisman oldum,hani insan süphelenir nede olsa karsindaki insandan acaba asli var mi diye.
Bana dediki bunu bana neden anlattin, bende dedim ki sucsuz ve hakli oldugum bir konuyu anlatmaktan cekinmem.
Ama keske anlatmasaydim.
O konu kapandi, baska seylerden konustuk, yaklasik 45 dakika falan.
Sonra birden ben cikmaliyim isim var dedi.
Gece saat 2'de.
Cikti, ama hala facebook daydi, bide ileti birakmis, -Bir varmis, Bir yokmus- diye.
Ben bunu üstüme aldim tabi.
Hani acaba ben o olayi anlattim diye mi, bir varmis bir yokmus dedi,yani ben vardim simdi yokmuyum acaba.
Sizce ben mi abartiyorum.
Yani anlatmam kötümü oldu sizce ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence anlattigin konu ciddi bir olay...
Tanisma asamasinda bunlari bilmesine gerek yoktu... her ne kadar iftira olsada...
Sonucta adi üstünde tanisma... seni tanidiktan sonra anlatmis olsaydin hic bir sekilde etkilenmezdi...
Ama su an kafasinda soru isaretleri olusmus olabilir...
Bekle bakalim; ilgisi ayni sekilde devam edecek mi...
Eger tavirlarinda farklilik görürsen alir karsina ciddi anlamda konusursun...

bence pot falan kırmamışsın,:umursamaz: anlattığın arkadaş işine geldiği gibi anlamış...

bencede pot kırmamışsın neticede hayatından bi olayı anlatmışsın ama daha erken anlatmışsın...
şu anda sen ne anlatırsan o ona göre beyninde şekilleneceksin seni tanıdıktan sonra anlatsan daha iyi olurmuş..
peki şu anda ne yapmalı?
beklemelisin ilgisi hala aynı devam ediyormu...o seni tanımak için en büyük hayalini sormuş....erkekler bunu pek nadir sorar bu soruyu biraz safça kullanmışsın....bekle bakalım....
eğer kaybetmöek istemiyorsan ona göre yol çizersin....

bence pot kırmışsın
en büyük hayalin nedir sorusunun cevabı bu olmamalıydı.
bunu bilmesinede gerek yoktu
zaten şaşkınlığını bunu bana neden anlattın diyerek belli etmiş
çünkü insanoğlu o anda seni tanımıyorsa düşünebilir,hakikaten doğrumu olabilir mi diye.üstüne düşme,o ilgilensin artık.

bence pot kırmışsın
en büyük hayalin nedir sorusunun cevabı bu olmamalıydı.
bunu bilmesinede gerek yoktu
zaten şaşkınlığını bunu bana neden anlattın diyerek belli etmiş
çünkü insanoğlu o anda seni tanımıyorsa düşünebilir,hakikaten doğrumu olabilir mi diye.üstüne düşme,o ilgilensin artık.

evet bende öyle düsündüm, biraz geri cekileyim, bakalim ilgisi ayni olacak mi diye...

yani ne gerek var otun mokun hapın sevgili olmak üzere olduğun adamla muhabbetinde?
o değilde adamı senden uzaklaştıran şey: en büyük hayalinin bir salağı dövmek olması..
daha büyük hayallerin yok mu senin ? iyi bir aile, iyi bir iş, anne olmak , ne biliyim dünyaya güzel bir miras bırakmak???
kim ne yapsın en büyük hayali birini dövmek olan bi kızı?:hulya:

yani ne gerek var otun mokun hapın sevgili olmak üzere olduğun adamla muhabbetinde?
o değilde adamı senden uzaklaştıran şey: en büyük hayalinin bir salağı dövmek olması..
daha büyük hayallerin yok mu senin ? iyi bir aile, iyi bir iş, anne olmak , ne biliyim dünyaya güzel bir miras bırakmak???
ya arkadaşın kalbi temiz o yüzden fark yaratmış :ecrin_bebek:

Yooo pot filan kirmamissin, o sekilde algilamak istemis o kadar,
bunda pismanlik duyacak bisey yok,
bunu yanlis anlayip sirt donecekse yolu acik olsun yerimseniben

sey benim bos bi anima denk gelmisti, yani suan büyük bir hayalim olmadigi icin, aklima o geldi onu söyleyiverdim birden bire, yani bende yalnis oldugunun farkina vardim tabi sonra ama is isten gecti, yani en büyük hayalim benim su veya bu demek istemedim, cok hayal perest birisi gibi gözükmek istemedim...:çok üzgünüm:

Yooo pot filan kirmamissin, o sekilde algilamak istemis o kadar,
bunda pismanlik duyacak bisey yok,
bunu yanlis anlayip sirt donecekse yolu acik olsun yerimseniben

tesekkür ederim gercekten, yani öyle fazla abartilacak birsey yok degil mi, sirt dönerse o kendi bilir, yani ön yargili davranmis olur.benneyaptımki

anlatılacak şey var anlatılmıcak şey var :mymeka:

tesekkür ederim gercekten, yani öyle fazla abartilacak birsey yok degil mi, sirt dönerse o kendi bilir, yani ön yargili davranmis olur.benneyaptımki
evet aynen öyle olur
zaten senin dürüstlüğünü kötüye kullanandan ve yorandan hayır gelmez.

evet aynen öyle olur
zaten senin dürüstlüğünü kötüye kullanandan ve yorandan hayır gelmez.

evet dogru dedin, bir yalnisi mi görünce hemen bana sirt cevirirse zaten hayir gelmez, hem ilerde de zorluk yasamam eger bir iliskimiz baslarsa, yani hos görülü davranmak lazim

sey benim bos bi anima denk gelmisti, yani suan büyük bir hayalim olmadigi icin, aklima o geldi onu söyleyiverdim birden bire, yani bende yalnis oldugunun farkina vardim tabi sonra ama is isten gecti, yani en büyük hayalim benim su veya bu demek istemedim, cok hayal perest birisi gibi gözükmek istemedim...:çok üzgünüm:

canım en güzeli doğal olcaksın. boş şeylere takmıcaksın. kimse seni beğensin diye olduğundan farklı olmayacaksın.tabi sende olduğun yerde kalmayacaksın. sürekli kendini yetiştireceksin ki boş şeyleri gereksiz kimseleri düşünen ,sürekli geçmişe takılan biri değil, geleceğe uzun kulaçlar atan bir hanım olcaksın.. :teselli:

canım en güzeli doğal olcaksın. boş şeylere takmıcaksın. kimse seni beğensin diye olduğundan farklı olmayacaksın.tabi sende olduğun yerde kalmayacaksın. sürekli kendini yetiştireceksin ki boş şeyleri gereksiz kimseleri düşünen ,sürekli geçmişe takılan biri değil, geleceğe uzun kulaçlar atan bir hanım olcaksın.. :teselli:

tesekkür ederim, ben gizli saklimiz olmasin diye iste kacirdim agzimdan maalesef...
samimi olmak istedim...

canim sen dogal olmak istemissinde benim gibi pimpirikli bir insan hemen iskilenir birde daha önceden hic tanimadigi bir insani tanimaya calisiyorsa,ama belki gercekten cikmasi lazimdi..
birde en büyük hayaline pek uygun olmadigi icin cevap yanlis anlama sen demssin o an bi hayalim yoktu,hayalperest oldugumu düsünmesin diye ama belki o da kücük seylere takiliyor diye düsündü hani ne bilim benim en büyük hayalim okulu bitirip iyi bir is bulmak atiyorum belki o sekilde bir cevap bekliyodu

Son düzenleme:
canim sen dogal olmak istemissinde benim gibi pimpirikli bir insan hemen iskilenir birde daha önceden hic tanimadigi bir insani tanimaya calisiyorsa,ama belki gercekten cikmasi lazimdi..
birde en büyük hayaline pek uygun olmadigi icin cevap yanlis anlama sen demssin o an bi hayalim yoktu,hayalperest oldugumu düsünmesin diye ama belki o da kücük seylere takiliyor diye düsündü hani ne bilim benim en büyük hayalim okulu bitirip iyi bir is bulmak atiyorum belki o sekilde bir cevap bekliyodu

keske okulu bitirmek falan deseymisim, ben arkadasi dövmek istiyorum dedikden sonra bide dediki, kötüyle kötü olma, iyi arkadaslar sec kendine dedi

bosver iyi yada kötü olan olmus artik...
bakalim zaman ne gösterecek bekleyip göreceksin...

Back
X