Valla demekki öyle baksana 4000 Tl fatura nasıl birikebilir çok şaşırdım bi de su bu yani taş patlasın aylık 100-150 falan gelir ordan hesap etsen 30-40 fatura ödememiş demekaynen bızde otomatık odeme olmasına ragmen bı sıkıntı olmus 2 fatura odememıs farketmedık kesıldı hemen
bı bızemı calısıyor bu personeller anlamadım kı
Valla gayet de kesiyolar 2. faturadan sonra başımıza geldi yani Bi de sayaç sökme takma parasıyla falan uğraşıyosun hatta ihtar da göndermiyolar. Sizinki tek faturada 750 olmuş olabilir de bırakıp giderlerse tabi normal. bu 4000 nasıl olmuş kaç faturada olmuş ben çok merak ettim doğrusu.. O işte bi yanlışlık var bence
Valla belki de ilden ile falan bölgeden bölgeye değişiyo bu kesme falan olayları.. Ben hiç duymamıştım da o yüzden şaşırdım doğrusuyok 3 ayda 750 oldu
her ay 250 civarı gelmiş.
ama bilmiyorum
daha önce babamın kullanmadığı eski bir evde de boru patlamıştı aylarca fark edilmemiş aktı aktı gitti bizim paralar
o zman da gelip kesmemişlerdi
sanırım aylarca belki evinizi kiraladığından beri su faturasını ödememiş...yeni adresini bilmiyor musunuz?gidin tahsil edinKızlar herkese meraba...kiracimiz bize borç yükleyip gitti ...su yu üstüne almadığı için annem kiracı ödememiş 4 bin TL borç yükleyip gitti elektrik kiracının ustuneydi onu ödemiş ..keşke suyuda alsaymsiz off kızlar napılır dava etsek nolur ?odicem diyo Tabikide ödemez ...bilen varsa allah rızası için cevaplasn şimdiden sağolsun..
Kiracı hamam mı işletiyormuş?Kızlar herkese meraba...kiracimiz bize borç yükleyip gitti ...su yu üstüne almadığı için annem kiracı ödememiş 4 bin TL borç yükleyip gitti elektrik kiracının ustuneydi onu ödemiş ..keşke suyuda alsaymsiz off kızlar napılır dava etsek nolur ?odicem diyo Tabikide ödemez ...bilen varsa allah rızası için cevaplasn şimdiden sağolsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?