fena şapa oturduk nolursunuz akil verin

Kağıt üzerinde kesip senden açma kapama parası da alıyorlar

Kesmiş gösterip kesmediler ise onların da başı yanar şikayet ederiz vs vs deyin itiraz edin bir deneyin şansınızı

önce borcu ödersiniz sonra da dava açarsınız kira kontratını göstererek.

aynen bızde otomatık odeme olmasına ragmen bı sıkıntı olmus 2 fatura odememıs farketmedık kesıldı hemen
bı bızemı calısıyor bu personeller anlamadım kı
Valla demekki öyle baksana 4000 Tl fatura nasıl birikebilir çok şaşırdım bi de su bu yani taş patlasın aylık 100-150 falan gelir ordan hesap etsen 30-40 fatura ödememiş demek

Nasıl bir borç böyle hamam mı işletiyorlar cidden ticari işletmemi orası ayrıca nasıl bir sistem ödenmese bile 3 günde kesiliyor.

zaman geçmeden dava edin...
bizim işyerinde birisinin kiracısı kendi üstine olduğu halde ödemedi ve o eve başkasının adıyla bile bağlamadılar evi kadın ödedi ama dava etti davalık olunca paşa paşa ödedi masraflarla birlikte

kira sözleşmesi gibi bir şey yapmış mıydınız?
yaptıysanız ödetirler yoksa mümkün değil.

yok 3 ayda 750 oldu
her ay 250 civarı gelmiş.
ama bilmiyorum
daha önce babamın kullanmadığı eski bir evde de boru patlamıştı aylarca fark edilmemiş aktı aktı gitti bizim paralar
o zman da gelip kesmemişlerdi

yok 3 ayda 750 oldu
her ay 250 civarı gelmiş.
ama bilmiyorum
daha önce babamın kullanmadığı eski bir evde de boru patlamıştı aylarca fark edilmemiş aktı aktı gitti bizim paralar
o zman da gelip kesmemişlerdi
Valla belki de ilden ile falan bölgeden bölgeye değişiyo bu kesme falan olayları.. Ben hiç duymamıştım da o yüzden şaşırdım doğrusu

Benzer bir durum annemlerin basina geldi,ödenmeyen faturalar ve de biriken kira borçlarıyla beraber 5000 civari bir tutar,çok uğraştım o zamanlar ama halledemedik fatura ev sahibinin üstüne olduğu için haksiz duruma bile düştük .
Babama çok söyledim üstlerine ver faturalari diye ama iyi niyet gösterdigi icin kaybetti.Yapilan kontratinda eger noter huzurunda yapilmamissa baglayiciligi yok bunuda o zaman öğrendim velhasil üstüne bir bardak su içtik

sanırım aylarca belki evinizi kiraladığından beri su faturasını ödememiş...yeni adresini bilmiyor musunuz?gidin tahsil edin

buyuk hata etmişsiniz allah korkusu varsa hakkı bırakmaz gelir öder dicem ama düsünce coktan oderdi...

Benım esımn bekar bı arkadası var onada gelmıstı boyle bı fatura ama elktrkmı su mu onu unuttum oda odememıs baya faturayı bıde keslnce asgdan kendın acarsan yada sayac degstrrsen onnda cezası glıyo ya o yuzden nrmal 4bın gelmesı olmayacak bırsy gıbı yorm ypms cogu kısı ama olabılıyo kontratta tcsı falan yazıyodur kıracnn sız davanızı acın o surede evde onlarn otrdgnu onlrn kllandgnı kantlayn

Kiracı hamam mı işletiyormuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…