• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fenerbehce sampiyon olamadi esim cok kotu :((

şu erkeklerinnn herşeyi abartması gibi şu futboluda abartmasalar nolurki:)
sevinmeleride aşırı ,üzülmeleride ,ortasını bulamazlar hiç bizaman:)

Biz de fenerliyiz :çok üzgünüm:

Eşim dün çok sinirli ve üzgündü :delphin:

Moral vermeye çalıştım ama nafile :delphin:

Dün gece yatmadan önce yarın sabah işe giderken kara bir tshirt giyceğini söyledi,ben de saçmalama aşkım alt tarafı bir maç ya niye büyütüyosun çocuk gibisin he dedim :delphin:

Sabah bi baktım surat gene beş karış ve giymiş kara bir tshirt :icecream:

Onu öyle görünce ben de üzülmek istiyorum ama alt tarafı bir maç olduğu için üzülemiyorum işte napim sempatiksalakcinni

dün eşim maçı izlerken ben de aldım bilgisayarı diğer odaya gittim...ama ara ara internete bakıyorum sonuca...sonunu bekliyorum maçın...sonra dalga geçe geçe odaya girdim...gülüştük...
takımını sever ama asslaa surat yapmaz..belki üzülüyodur içinden ama asssla bana yansıtmaz...
öyle bi nedenden dolayı bana surat yapmış olsa zaten günlerce konuşmam onunla

ben koyu galatasaraylıyım ama sözlüm fenerbahçelilaelaelaelaelae

o da hassas bu konuda bende öyleyim...eskiden bir fenerliyle asla evlenmem demiştim büyük konuşmuşum...nefret ederdim fenerbahçelilerden ama aşkımı okadar seviyorumki kıyamıyorum ona,dokunmuyor fenerli olmasıopuyorumnanaktan dünde hiiiç sesimi çıkarmadım,konuyuda açmadım telde konuşurken falan....ne gerek var birbirimizi üzmeye bi maç için....

değer mi bir maç için trip yapıp ortalıklarda dolanmaya.akasia tek parça kalmana sevindim

bir galatasaraylı olarak tüm fenerbahçeli arkadaşlarmıza geçmiş oolsun dileklerimi sunarım.Üzülmeyin sizinde bi gün kupanız oılur aman altı üstü bi kupa o kadar üzülmeeye gerek yok

Back
X