FENOMOM - FENODAD KULLANAR BİLGİ VEREBİLİR Mİ?

tigerek5

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2022
24
33
3
29
Merhaba,

Doktorumuz önerdi kullanan arkadaşlarım hamilelik sürecinde yardımcı oldu mu? Bilgi verir misiniz?

Merhaba,

Doktorumuz önerdi kullanan arkadaşlarım hamilelik sürecinde yardımcı oldu mu? Bilgi verir misiniz?
Biz kullandık ben 1 buçuk eşim yarım kutu içti yanında d vitamini, demir ilacı da kullandim, Arı sütü bal polen de içtim, yürüyüşte yaptım o ay hamile kaldım ama tek başına bir şeyler mi sebep hepsi bir arada mi sebep bilmiyorum, ama dediğiniz vitaminler icerik olarak güzel vitaminler

Teşekkür ederimm.

ben 3.5 aydır fenomom kullanıyorum eşim de 1 ay fenodad kullandı. Eşim kullanmadan önce 2 kere sperm testi yaptırmıştı ilkinde sperm sayısı 63 milyon ileri hızlı hareketli %25 ileri yavaş hareketli %25 çıktı. 1 ay keçiboynuzu kabak çekirdeği vs yedi tekrar test verdi bu sefer sperm sayısı 75 milyon oldu ama ileri hızlı %20 ileri yavaş %25 oldu. Bu yüzden Fenodad kullanmaya karar verdik tam 1 kutu bitince tekrar test verdi ama testi verirken biraz zorlanmış normalden çok daha az gelmiş. Yine de sperm sayısı 120 milyon çıktı hareketlilikte bir değişiklik olmadı. Morfoloji de aynı %4.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…