FENOMOM - FENODAD KULLANAR BİLGİ VEREBİLİR Mİ?

tigerek5

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2022
24
33
3
29
Merhaba,

Doktorumuz önerdi kullanan arkadaşlarım hamilelik sürecinde yardımcı oldu mu? Bilgi verir misiniz?

Merhaba,

Doktorumuz önerdi kullanan arkadaşlarım hamilelik sürecinde yardımcı oldu mu? Bilgi verir misiniz?
Biz kullandık ben 1 buçuk eşim yarım kutu içti yanında d vitamini, demir ilacı da kullandim, Arı sütü bal polen de içtim, yürüyüşte yaptım o ay hamile kaldım ama tek başına bir şeyler mi sebep hepsi bir arada mi sebep bilmiyorum, ama dediğiniz vitaminler icerik olarak güzel vitaminler

Biz kullandık ben 1 buçuk eşim yarım kutu içti yanında d vitamini, demir ilacı da kullandim, Arı sütü bal polen de içtim, yürüyüşte yaptım o ay hamile kaldım ama tek başına bir şeyler mi sebep hepsi bir arada mi sebep bilmiyorum, ama dediğiniz vitaminler icerik olarak güzel vitaminler
Teşekkür ederimm. 🙏

ben 3.5 aydır fenomom kullanıyorum eşim de 1 ay fenodad kullandı. Eşim kullanmadan önce 2 kere sperm testi yaptırmıştı ilkinde sperm sayısı 63 milyon ileri hızlı hareketli %25 ileri yavaş hareketli %25 çıktı. 1 ay keçiboynuzu kabak çekirdeği vs yedi tekrar test verdi bu sefer sperm sayısı 75 milyon oldu ama ileri hızlı %20 ileri yavaş %25 oldu. Bu yüzden Fenodad kullanmaya karar verdik tam 1 kutu bitince tekrar test verdi ama testi verirken biraz zorlanmış normalden çok daha az gelmiş. Yine de sperm sayısı 120 milyon çıktı hareketlilikte bir değişiklik olmadı. Morfoloji de aynı %4.

Back
X