Ferihanın 23. bölümdeki beyaz elbisesi

Risus

papatya böceği
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2010
1.294
18
358
Kocaeli
Ferihanın üzerindeki bu elbisenin markasını bilen, benzerini gördüm diyen varsa lütfennnnnnnnnn bana söylesinn...

$254489_169553669774666_139896172740416_437987_800310_n.webp

tatlım dızının sonunda sponsor reklamları verıyorlar yanı kımden gıyındıklerını yazıyorlar ,nette bakabıbılrsn sponsorlarına .ayrıca bu elbısenın aman aman ozellıgı yok sade beyaz bır elbıse heryerde rahat bulabılecegn ıstedgın kumastan rahat dıktırebılecgn bır model,hata bendede bı benzerı var profılımde gorebılrsn .

sponsorların sitelerinde gezdim göremedim.. evet herkes bulursun diyo ama ben nedense yakası böyle kare ve etekleri pileli düz beyaz elbise bulamıyorum :6:

sponsorların sitelerinde gezdim göremedim.. evet herkes bulursun diyo ama ben nedense yakası böyle kare ve etekleri pileli düz beyaz elbise bulamıyorum :6:

cnm bu elbısenın etegınde pıle kesınlıkle yok ,etek kılos etek yanı dokumlu belden oturmalı .kumasıda fotodan gordugum kadarıyla pamuk polyester.tekstıl okudugumdan az cok anlarım kumasdan .benım profılımdekı profıl fotomdakı elbıse buna cok benzıyor nerdeyse aynı .avatardakı degıl cnm profılımde gorunuyor .ben colınsden 40t fılan almsdım .bu tur elbıseler genellıkle spor markalrda daha cok oluyor .bırde gıyımodam sıtesınde de bol bol rastlarsın bu elbıseye .japon stylede cok olur bunlar genellıkle.olmadı dıktr tatlım terzının en fazla alacagı 30-40 tl olur .

Son düzenleme:
cnm bu elbısenın etegınde pıle kesınlıkle yok ,etek kılos etek yanı dokumlu belden oturmalı .kumasıda fotodan gordugum kadarıyla pamuk polyester.tekstıl okudugumdan az cok anlarım kumasdan .benım profılımdekı profıl fotomdakı elbıse buna cok benzıyor nerdeyse aynı .avatardakı degıl cnm profılımde gorunuyor .ben colınsden 40t fılan almsdım .bu tur elbıseler genellıkle spor markalrda daha cok oluyor .bırde gıyımodam sıtesınde de bol bol rastlarsın bu elbıseye .japon stylede cok olur bunlar genellıkle.olmadı dıktr tatlım terzının en fazla alacagı 30-40 tl olur .

evet eteğinin kloş olduğunu ben anladımda bu terimi bilmeyen çok insan var pileli duruşu daha iyi anlaşılır diye öyle dedim, zaten bende aramıyorum artık gidip diktiricem gibi gözüküyo yapcak bişe yok :5:

Back
X