- 20 Aralık 2014
- 1.708
- 430
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
açık parfümün fiyatları mı 40 gider orjinal alırım daha iyifiyatları 30 40 tl falan.. nette de yeterli bilgi bulamadım ama bir iki yorum gördüm kendi sitesiyle alakalı olmayan başka sitelerde.. ferne kullanmadıysanız siz açık parfümle daha tanışmamışsınız kızlar falan demişler kullananlar.. kullanan var mı aramızda?
Ferne parfümü yıllardır kullanıyorum. sadece İzmir'de var ama Türkiye'nin her yerine parfüm gönderdiklerini biliyorum. inanılmaz kalıcı, inanılmaz kaliteli parfüm üretiyor. arkadaşlarımdan da kim denese daimi müşterisi oldu. fiyatları konusuna gelince diğer açık parfümlerle kıyaslanmayacak kadar kaliteli olduğundan ucuz bile diyebilirim.
ben de Ferne parfüm kullanırım. tesadüf bu forumda adının geçtiğini gördüm ve çok mutlu oldum açıkçası. kısa ve öz olarak sadece Ferne derim. açık parfüm değil bu. başka bişey...Çok az biliniyor ama hakkında çok iyi yorumlar okudum ve bir tane bile şikayet görmedim ki insanlar beğenmedikleri ürünleri daha çok paylaşıyorlar bence.. onemylove peki sen hangi kokusunu özellikle tavsiye edersin?
ben secret garden (givenchy a&d le secret) ve coco mademoiselle kullanıyorum. sağolsun parfümümü sayelerinde buldum diyebilirim. keşke İzmir'de olsanız. Zafer bey ve eşi Buket hanım, Esin hanım, sevgiyle ve güler yüzle yardımcı oluyorlar.Çok az biliniyor ama hakkında çok iyi yorumlar okudum ve bir tane bile şikayet görmedim ki insanlar beğenmedikleri ürünleri daha çok paylaşıyorlar bence.. onemylove peki sen hangi kokusunu özellikle tavsiye edersin?
ben de Ferne parfüm kullanırım. tesadüf bu forumda adının geçtiğini gördüm ve çok mutlu oldum açıkçası. kısa ve öz olarak sadece Ferne derim. açık parfüm değil bu. başka bişey...
ben secret garden (givenchy a&d le secret) ve coco mademoiselle kullanıyorum. sağolsun parfümümü sayelerinde buldum diyebilirim. keşke İzmir'de olsanız. Zafer bey ve eşi Buket hanım, Esin hanım, sevgiyle ve güler yüzle yardımcı oluyorlar.
bir ara envy me yi kullandım bende? tarzımız çok benziyor sizinle. o zaman kesinlikle le secret kullanın derim. benim ilkbahar- yaz parfümümdür.keşke olsaydım.. zaten sanırım işlerini iyi yapmasalar ve başarılı parfümler sunmasalar tek şubeyle 15 yıldır ayakta durmaları da pek mümkün olmazdı diye düşünüyorum.. dediğim gibi kesinlikle denemeye karar verdim ama hangi kokusunu deneyeceğimi düşünüyorum şimdi de.. yaz geliyor onun için envy me mi denesem diyorum acaba..
bir ara envy me yi kullandım bende? tarzımız çok benziyor sizinle. o zaman kesinlikle le secret kullanın derim. benim ilkbahar- yaz parfümümdür.
İnternet sitesinden inceledim de gayet kaliteli görünüyor yaa şubeleri yokmu istanbulda sadece sitesinden mi satış yapılıyor aynı parfümevi gibi chanel chance nasıl acaba :)) 39 tl :)) bi denemek lazımm
Yaa ozaman ben cesaret edemem valla kokusuna bakmadan almam gibime geliyoyokmuş malesef ya keşke olsa deneyip alma şansımız olurdu ne güzel.. gerçi birkaç fıstan sonra beğenmezsek iade edebiliyormuşuz..
Reklam kokuyor buralar reklamm
Sana demedm canim 1.sayfada izmirdeki parfumcunun reklamini yapn kisiye dedimreklam değil öyle olsa foruma katıldıktan 3 ay sonra açmazdım bu konuyu..
Sana demedm canim 1.sayfada izmirdeki parfumcunun reklamini yapn kisiye dedim
zaten biri ... hanım ..bey diye övüyorsa bilin ki o kişi reklam yapıyordurSana demedm canim 1.sayfada izmirdeki parfumcunun reklamini yapn kisiye dedim
rica ederim kiddyy... musmutlu hafta sonları size...peki çok teşekkür ediyorum yorumların için =)