Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar merhaba Demir eksikliğinden dolayı bu ilacı kullanmam Lazım ama fazla kilolarım da var bu ilaç kilo aldırır mı ???
Evet çünki fazla kiloluyum artsın istememKilo aldirir yazsak ilaci kullanmiyacakmisiniz
Benim kinin üzerinde tok alınması gerektiği yazıyor yani eczacı öyle Yazmış ama hiç almamaktansa alırım çok Sağolaç alman lazım kan ilaçlarını, sakın tok alma, tok alınca aldırıyor,zaten kan ilaçları aç alınıyor, doğru kullanırsan kilo aldırmaz
Benim kinin üzerinde tok alınması gerektiği yazıyor yani eczacı öyle Yazmış ama hiç almamaktansa alırım çok Sağol
doktorunun yada eczacının söylediği zamanda ve şekilde iç burda yazanlara bakma yok tokken alırsan aldırır da aç iç de falan falan burdakilere bakma. ben uzun zaman kullandım kilo almadım. çay kahve gibi şeylerle almamamı söyledi doktor sadece ve tok karnınaydı yanlış hatırlamıyorsamArkadaşlar merhaba Demir eksikliğinden dolayı bu ilacı kullanmam Lazım ama fazla kilolarım da var bu ilaç kilo aldırır mı ???
Benim kinin üzerinde tok alınması gerektiği yazıyor yani eczacı öyle Yazmış ama hiç almamaktansa alırım çok Sağol
Evet kilo aldırıyorsa içmeyecek hanımefendi, bunu sorgulamak size mi düştü peki ? İnsanları yargılamaya ne meraklısınız. Sanki hayat memat meselesi. Farklı ilaç kullanımı ister doktorundan mesela ? Hayret bir şeysiniz.Kilo aldirir yazsak ilaci kullanmiyacakmisiniz