Ferro sanol kilo aldırır mı ??

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.938
3.727
Arkadaşlar merhaba Demir eksikliğinden dolayı bu ilacı kullanmam Lazım ama fazla kilolarım da var bu ilaç kilo aldırır mı ???

ben iki kutu kullandm bse olmadi sonra ara verdim bes ay falan tekrar demir eksikliği oldu o yuzden tekrar baslamak zorunda kaldm. daha sonra midem bulandi kusma vs belirtileri oldu . kullanamadm. bunyeye gore degs glba. komplikasyonlari kisiden kisiye degisebilr.

Bunyeye gore degisir ama ben kullanmaya basladim baktim kilo yapiyo kilo takintim oldugu icin kullanmadim biraktim. Sonra duzgun beslendim bol et falan yedim demir degerlerim duzelmis kendi kendine bikac senede

Arkadaşlar merhaba Demir eksikliğinden dolayı bu ilacı kullanmam Lazım ama fazla kilolarım da var bu ilaç kilo aldırır mı ???

aç alman lazım kan ilaçlarını, sakın tok alma, tok alınca aldırıyor,zaten kan ilaçları aç alınıyor, doğru kullanırsan kilo aldırmaz

aç alman lazım kan ilaçlarını, sakın tok alma, tok alınca aldırıyor,zaten kan ilaçları aç alınıyor, doğru kullanırsan kilo aldırmaz
Benim kinin üzerinde tok alınması gerektiği yazıyor yani eczacı öyle Yazmış ama hiç almamaktansa alırım çok Sağol

Ben kullanmistim bir ara ama kilo almadim.

Bu arada ilacin etkili olabilmesi icin bazi yiyeceklerle birlikte alinmamasi gerekiyormus dikkat edin.

FERRO SANOL DUODENAL'in yiyecek ve içecek ile kullanılması:
Bitkisel gıda ürünlerinde bulunup demirle bileşik oluşturan maddeler (örneğin buğday ürünleri, fitat, oksalat ve fosfatlar) ile kahve, çay, süt ve kola içeceği bileşenleri demirin kana geçişini engellemektedir.
Bu yiyecek ve içeceklerle FERRO SANOL DUODENAL alımı arasmda en az 2 saat olmasına dikkat edilmelidir.

Son düzenleme:
doktorunun yada eczacının söylediği zamanda ve şekilde iç burda yazanlara bakma yok tokken alırsan aldırır da aç iç de falan falan burdakilere bakma. ben uzun zaman kullandım kilo almadım. çay kahve gibi şeylerle almamamı söyledi doktor sadece ve tok karnınaydı yanlış hatırlamıyorsam

Tam tersine ben kilo vermiştim. Doktorumun dediğine göre aşırı vitamin eksikliğinde vücut kilo veremezmiş.

Herkesin metabolizması vücut ihtiyacı bir değil ama benim de fazla kilom vardı hem de lise çağımdan beri. Ama demir hapı benim metabolizmamı hızlandırmıştı. 10 kilodan fazla verdim.
Ferro sanol, folik asit ve b12 içmeye başladıktan sonra hafifledim resmen.

Kilo aldirir yazsak ilaci kullanmiyacakmisinizo_O
Evet kilo aldırıyorsa içmeyecek hanımefendi, bunu sorgulamak size mi düştü peki ? İnsanları yargılamaya ne meraklısınız. Sanki hayat memat meselesi. Farklı ilaç kullanımı ister doktorundan mesela ? Hayret bir şeysiniz.

X