- 5 Nisan 2015
- 399
- 212
- Konu Sahibi deusarebeld
Kızlar çok kararsız kaldımm sizce hangisi kafamda başka bi isim vardı onu eledim iki doktor arasında kaldım. Koltuk altını öneriyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım elediğin dr da haklısın ayrıca koltuk altında her iki dr da çok iyi.. Ama ben mutluluk2015 i görünce volkan beyi tercih ederdim koltuk altı için ısrarlı olsaydım... Fiyat yüksek ama yaptığı iş ortada değecek bir ücret... Gerçi o parayla iki kere ameliyat olunur ama karar senin :)Kızlar çok kararsız kaldımm sizce hangisi kafamda başka bi isim vardı onu eledim iki doktor arasında kaldım. Koltuk altını öneriyorlar
Ben koltuk altında ısrarcı degilim doktorlar ısrarcı canım ya mutluluk 2015 in izleri harika duruyo gerçektenCanım elediğin dr da haklısın ayrıca koltuk altında her iki dr da çok iyi.. Ama ben mutluluk2015 i görünce volkan beyi tercih ederdim koltuk altı için ısrarlı olsaydım... Fiyat yüksek ama yaptığı iş ortada değecek bir ücret... Gerçi o parayla iki kere ameliyat olunur ama karar senin :)
Ama 3 bin lira fazla verecek kadar fark var mı bu doktorların arasnda bilmiyorum gerçekten.Canım elediğin dr da haklısın ayrıca koltuk altında her iki dr da çok iyi.. Ama ben mutluluk2015 i görünce volkan beyi tercih ederdim koltuk altı için ısrarlı olsaydım... Fiyat yüksek ama yaptığı iş ortada değecek bir ücret... Gerçi o parayla iki kere ameliyat olunur ama karar senin :)
Sen her ikisiyle de görüştün mü? Görüşmediysen bi muayene ol ve kararını ver hangisi içine sinecek?? İletişim önemli sonuçta ne istediğini anlarsa bir dr ona kendini emanet edebilirsin... Üç bin de az bir para değil benceAma 3 bin lira fazla verecek kadar fark var mı bu doktorların arasnda bilmiyorum gerçekten.
Ferruh beyle görüştüm canım içime sindi baya. Ama 3 bin fark banada çok fazla geliyor değer mi bilemedim. İz bakımından bi fark olur gbi geliyo. Mutlulugun izleri gerçekten çok iyi ferruh bey bana yaptıgı ameliyatları gösterdi çok ufak izlerdi ama forumda olanlarınki daha büyük gibi geldi canım yaSen her ikisiyle de görüştün mü? Görüşmediysen bi muayene ol ve kararını ver hangisi içine sinecek?? İletişim önemli sonuçta ne istediğini anlarsa bir dr ona kendini emanet edebilirsin... Üç bin de az bir para değil bence
Koltuk altındaki o çizgiler zamanla kapatır zaten belli olmaz... Bir iki cm için değer mi 3000 tl fazla vermek onun kararonı sen ver ama maksimum 2-3 cm daha fazla kesi yerin uzun olur... İçine sindiyse ferruh beye ol bence ama maddi olarak sorunun yoksa volkan beyi tercih edebilirsinFerruh beyle görüştüm canım içime sindi baya. Ama 3 bin fark banada çok fazla geliyor değer mi bilemedim. İz bakımından bi fark olur gbi geliyo. Mutlulugun izleri gerçekten çok iyi ferruh bey bana yaptıgı ameliyatları gösterdi çok ufak izlerdi ama forumda olanlarınki daha büyük gibi geldi canım ya
Canım maddi sorunum vardı baya biliyosun ama annemler işe el attı onlar ödeyecekmiş baya rahatladım. Ama maddi sorun olmasa bile değer mi bilemedim. Senin dediğin mantıklı gibi geldi şuan 1 cm fazla olsa nolur diye düşündümKoltuk altındaki o çizgiler zamanla kapatır zaten belli olmaz... Bir iki cm için değer mi 3000 tl fazla vermek onun kararonı sen ver ama maksimum 2-3 cm daha fazla kesi yerin uzun olur... İçine sindiyse ferruh beye ol bence ama maddi olarak sorunun yoksa volkan beyi tercih edebilirsin
Senin adına sevindim madem annenler el attı ozaman maddi konuyu ikinci plana atalım o iz zaten olacak dediğim gibi 4 cm oluyor genelde kesi yerleri.. ha 4cm ha 6cm sonuçta koltuk altında klıcak.. He meme altı yada areolada olsa göze çarpan bir yerde ozaman önemli tabiki.. Dr a sor kaç cm kesi yeri diye ferruh beye öyle karar ver.. İkisi de çok iyi dr lar. Burada onlara ameliyat olanları görüyoruz işlerini çok iyi yapıyorlar..Canım maddi sorunum vardı baya biliyosun ama annemler işe el attı onlar ödeyecekmiş baya rahatladım. Ama maddi sorun olmasa bile değer mi bilemedim. Senin dediğin mantıklı gibi geldi şuan 1 cm fazla olsa nolur diye düşündüm
Zaten gösterdi izleri canım ben şok oldum yok nerdeyse iz falan . Ama burda olanlarda büyük iz vardı da ondan tereddüt ettim canım koltuk altını kaldırmana gerek olmadan gözükür falan diye korkuyorum hafif bi elini oynatınca askılı giydiğinde falan.. Neyse düşüneyim bir iki gün daha da canım iki hafta içinde olucamSenin adına sevindim madem annenler el attı ozaman maddi konuyu ikinci plana atalım o iz zaten olacak dediğim gibi 4 cm oluyor genelde kesi yerleri.. ha 4cm ha 6cm sonuçta koltuk altında klıcak.. He meme altı yada areolada olsa göze çarpan bir yerde ozaman önemli tabiki.. Dr a sor kaç cm kesi yeri diye ferruh beye öyle karar ver.. İkisi de çok iyi dr lar. Burada onlara ameliyat olanları görüyoruz işlerini çok iyi yapıyorlar..
Evet dedi zaten 1 yıllık iz dedi ondan kaynaklanıyo olabilir. Ben volkan beye görüşmeye gitmedim daha. Belki de gitmem hiç ferruh beye olurum diye düşünüyorum canım. Ben alımını aynı ameliyatla mı yaptırayım yoksa senin dedigin doktora ayrıyeten mi yaptıraym sence canım??Ferruh beyin sana gösterdiği izler 1 seneyi doldurmuş izlerdir canım.bizimkiler daha 1 seneyi doldurmadı.ben de ameliyattan sonra üzülmüştüm izlerimi görünce.beklediğimden çok uzundu.bir yandan da belki özellikle böyle uzun tutmuş olabilir diyorum.normal koltuk altı çizgisi boyunca devam ediyor çünkü.başladığı yerden bittiği yere kadar.benim sağ taraftaki izim normal koltuk altı çizgisi gibi duruyor artık.ama sol taraf biraz daha aşağıda ve daha belirgin.zamanla görücez artık nasıl olacak.ben volkan beyle görüşmeye gitmedim ama aklımdaki 2. doktor oydu.ferruh beyle görüşünce hemen kararımı verdim.mutluluğun sonucunu da çok beğendim ama.zor karar .ikisi de iyi doktorlar bence.inşallah hakkında hayırlısı olur :)
Bi de benim koltuk altımda pek çizgi yok canım pürüzsüz de değil ama öyle çizgi yok pek belirginFerruh beyin sana gösterdiği izler 1 seneyi doldurmuş izlerdir canım.bizimkiler daha 1 seneyi doldurmadı.ben de ameliyattan sonra üzülmüştüm izlerimi görünce.beklediğimden çok uzundu.bir yandan da belki özellikle böyle uzun tutmuş olabilir diyorum.normal koltuk altı çizgisi boyunca devam ediyor çünkü.başladığı yerden bittiği yere kadar.benim sağ taraftaki izim normal koltuk altı çizgisi gibi duruyor artık.ama sol taraf biraz daha aşağıda ve daha belirgin.zamanla görücez artık nasıl olacak.ben volkan beyle görüşmeye gitmedim ama aklımdaki 2. doktor oydu.ferruh beyle görüşünce hemen kararımı verdim.mutluluğun sonucunu da çok beğendim ama.zor karar .ikisi de iyi doktorlar bence.inşallah hakkında hayırlısı olur :)
Eğer koltuk altında pek çizgi yoksa kamufle olması zor olabilir canım.benim koltuk altı bölgemde bol bol çizgi vardı ve göğüslerimin alt kısmında hiç katlantı olmadığı gibi gergin duruyordu.meme altı iz iyileşmesi bakımından benim için daha riskliydi.ben konusu için birşey diyemiyorum canım.diğer doktordan memnun kaldım ama ferruh bey bu konuda nasıldır hiç bilmiyorum.bence volkan beyle de görüşmeye git,hem ben konusunu da söyle.bakalım ne diyecek.Bi de benim koltuk altımda pek çizgi yok canım pürüzsüz de değil ama öyle çizgi yok pek belirgin
Ameliyattan sonra tüy alımını naptın canım koltuk altındaki??Eğer koltuk altında pek çizgi yoksa kamufle olması zor olabilir canım.benim koltuk altı bölgemde bol bol çizgi vardı ve göğüslerimin alt kısmında hiç katlantı olmadığı gibi gergin duruyordu.meme altı iz iyileşmesi bakımından benim için daha riskliydi.ben konusu için birşey diyemiyorum canım.diğer doktordan memnun kaldım ama ferruh bey bu konuda nasıldır hiç bilmiyorum.bence volkan beyle de görüşmeye git,hem ben konusunu da söyle.bakalım ne diyecek.
Canım bak, sana çık samimi ve içten birşey söylemek istiyorum. Violetta72 nin memeleri de Dr U da çok iyi. Volkan bey de iyi. Hangisi daha iyi bunu kimse bilemez . Kendileri bile ama onun da benim de koltukaltımız çizgi çizgiydi. Mesela benim 3 tane , deriiiin çizgim vardı koltukaltımda. Sadece o çizgilerden biri daha derin olacak. Yani bi fark olmayacak. Ama benim koltukaltım ÇİZGİSİZ olsaydı, kesinlikle MEMEALTI olurdum. Bunu noooolur çok iyi düşün, sonra pişman olma. Iki Dr ile de görüş. Nasıl olsa muayene ücreti yok. Hangisi aklına yatarsa. Ama koltukaltı da ne kadar az izli dense de zor bi süreç, bak bu sıcaklar çok zorladı beni.Bi de benim koltuk altımda pek çizgi yok canım pürüzsüz de değil ama öyle çizgi yok pek belirgin
Eğer koltuk altında pek çizgi yoksa kamufle olması zor olabilir canım.benim koltuk altı bölgemde bol bol çizgi vardı ve göğüslerimin alt kısmında hiç katlantı olmadığı gibi gergin duruyordu.meme altı iz iyileşmesi bakımından benim için daha riskliydi.ben konusu için birşey diyemiyorum canım.diğer doktordan memnun kaldım ama ferruh bey bu konuda nasıldır hiç bilmiyorum.bence volkan beyle de görüşmeye git,hem ben konusunu da söyle.bakalım ne diyecek.
Burada aylardır süreç takip ediyoruz. Kimisinin ilk yapıldığında memeleri çok yukarıda duruyor, kimisinin ağrısı çok oluyor.... Fln fln ... Ama 2 Dr un da hemen ameliyat sonrası sonuçları çok iyi. Yine yukarıda ama daha doğal bi görüntü yakalıyorlar. Bu konu da iki Dr da çok iyi. Ama koltukaltı kesisini iyi düşün derim. Çünkü koltukaltın da çizgiler belirgin değilmiş.Bi de benim koltuk altımda pek çizgi yok canım pürüzsüz de değil ama öyle çizgi yok pek belirgin
Ben koltuk altımı epilasyon aletiyle alıyorum canım.ilk başlarda kesi yerlerinin çevresini cımbızla,diğer yerleri aletle aldım.birkaç ay geçtikten sonra normale döndümAmeliyattan sonra tüy alımını naptın canım koltuk altındaki??
Canım ilk günler kesi yeri çok çirkin duruyor. Ama zamanla yok oluyor. Sabır gerekiyor . Mesela ben şu an baktığımda ay bu nasıl kaybolur ki diyorum. Ama gerçekten zamanla yok olacakmış.şimdi öyle incecik bi çizgi falan değil. Ama 1 yıl içinde yok olacakmış.Zaten gösterdi izleri canım ben şok oldum yok nerdeyse iz falan . Ama burda olanlarda büyük iz vardı da ondan tereddüt ettim canım koltuk altını kaldırmana gerek olmadan gözükür falan diye korkuyorum hafif bi elini oynatınca askılı giydiğinde falan.. Neyse düşüneyim bir iki gün daha da canım iki hafta içinde olucam