Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek MerkezleriFerticenter dr.tansel beye gıdıp ii sonuç alan varmı lutfen yardım edin
canım ben ferticenter da ilk denememde gebe kaldım. doktorum Nuri beydi ama Tansel beyin de cok iyi bir doktor oldugunu duymustum. icin rahat etsin . isallah sonu iyi biter canım
bende orda ilk tedavime başladım şuan sonuç bekliyorum canım.benim doktorum celalettin beydi ama transferimi nuri bey yaptı tansel bey hakkında yorum yapamıcam çünkü hiç karşılaşmadım..hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Bende tüp bebek denememi ferticenterda yaptırdım ve ilk denememde gebe kaldım.Doktorum Nuri beydi ama çok memnun kaldım.Sonuçta önemli olan merkezde verilen hizmettir.Bence merkezdeki herkes çok profesyonel ve verilen hizmet çok kaliteli.Ferticentera çok teşekkür ediyorum,başarılarının devamını diliyorum.