Tüp Bebek Merkezleri Ferticenter dr.tansel beye gıdıp ii sonuç alan varmı lutfen yardım edin

enka00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
54
0
86
İstanbul
Slm arkadaşlar bende fertıcenterda ıkı tedavı oldum fakat sonuç negatif.ilaçlardan kaynaklı kıst oluştu 3 aydır gıtmedı buay amelıyat olucam.sızınde yorumunuzu beklıyorum doktor hakkında yardım edın lutfen

canım ben ferticenter da ilk denememde gebe kaldım. doktorum Nuri beydi ama Tansel beyin de cok iyi bir doktor oldugunu duymustum. icin rahat etsin . isallah sonu iyi biter canım

Slm arkadaşlar bende fertıcenterda ıkı tedavı oldum fakat sonuç negatif.ilaçlardan kaynaklı kıst oluştu 3 aydır gıtmedı buay amelıyat olucam.sızınde yorumunuzu beklıyorum doktor hakkında yardım edın lutfen

bende orda ilk tedavime başladım şuan sonuç bekliyorum canım.benim doktorum celalettin beydi ama transferimi nuri bey yaptı tansel bey hakkında yorum yapamıcam çünkü hiç karşılaşmadım..hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Bende tüp bebek denememi ferticenterda yaptırdım ve ilk denememde gebe kaldım.Doktorum Nuri beydi ama çok memnun kaldım.Sonuçta önemli olan merkezde verilen hizmettir.Bence merkezdeki herkes çok profesyonel ve verilen hizmet çok kaliteli.Ferticentera çok teşekkür ediyorum,başarılarının devamını diliyorum.

Back
X