G Gldmergn Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Mart 2020 292 127 33 27 22 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Gldmergn #1 Daha once bu merkezde tup bebek tedavisi goren var mi memnun kaldiniz mi ben baslamayi dusunuyorumda
M meryemziya Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Ekim 2020 3 0 1 27 9 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Gldmergn #2 Bende orda basladim.
S sevafiko Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Kasım 2020 15 4 1 43 21 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Gldmergn #3 Gldmergn .!.: Daha once bu merkezde tup bebek tedavisi goren var mi memnun kaldiniz mi ben baslamayi dusunuyorumda Genişletmek için tıkla... Selam,,, inşallah hayallerine kavuşmuşsundur... Devam etdinmi Fertijinde sonucu nasıl oldu???
Gldmergn .!.: Daha once bu merkezde tup bebek tedavisi goren var mi memnun kaldiniz mi ben baslamayi dusunuyorumda Genişletmek için tıkla... Selam,,, inşallah hayallerine kavuşmuşsundur... Devam etdinmi Fertijinde sonucu nasıl oldu???
G Gldmergn Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Mart 2020 292 127 33 27 13 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Gldmergn #4 sevafiko .!.: Selam,,, inşallah hayallerine kavuşmuşsundur... Devam etdinmi Fertijinde sonucu nasıl oldu??? Genişletmek için tıkla... Bahceciye başladım burçak hocada tedavi gördüm memnun kalmadım remzi hocaya geçtim transfer oldum kimyasal gebelik ile sonuçlandı şimdi mehmet hocadayım transfer hazırlığındayız
sevafiko .!.: Selam,,, inşallah hayallerine kavuşmuşsundur... Devam etdinmi Fertijinde sonucu nasıl oldu??? Genişletmek için tıkla... Bahceciye başladım burçak hocada tedavi gördüm memnun kalmadım remzi hocaya geçtim transfer oldum kimyasal gebelik ile sonuçlandı şimdi mehmet hocadayım transfer hazırlığındayız