B Bluereddd Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 8 Emoji Skoru 1 Puanlar 86 Yaş 25 15 Haziran 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Bluereddd #1 Merhabalar fertijin tüp bebek merkezinde seval hocayla tüp bebeğe başladık pkosluyum 7 senelik evliyim benim gibi olup yaptıran varmı
Merhabalar fertijin tüp bebek merkezinde seval hocayla tüp bebeğe başladık pkosluyum 7 senelik evliyim benim gibi olup yaptıran varmı
K Kadriyetaycurr Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 339 Emoji Skoru 59 Puanlar 18 Yaş 30 15 Haziran 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Bluereddd #2 Değerleriniz ne
M melissapolat Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 30 Aralık 2025 Mesajlar 30 Emoji Skoru 8 Puanlar 1 Yaş 28 12 Ağustos 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Bluereddd #3 Bluereddd .!.: Merhabalar fertijin tüp bebek merkezinde seval hocayla tüp bebeğe başladık pkosluyum 7 senelik evliyim benim gibi olup yaptıran varmı Genişletmek için tıkla... Merhabalar n’aptınız merak ettim bende tedavi gördüm 20 temmuzda transfer yaptık salı günü ultrason var keseye bakmaya
Bluereddd .!.: Merhabalar fertijin tüp bebek merkezinde seval hocayla tüp bebeğe başladık pkosluyum 7 senelik evliyim benim gibi olup yaptıran varmı Genişletmek için tıkla... Merhabalar n’aptınız merak ettim bende tedavi gördüm 20 temmuzda transfer yaptık salı günü ultrason var keseye bakmaya
R RainCloud777 Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 2 Ekim 2025 Mesajlar 21 Emoji Skoru 3 Puanlar 1 Yaş 28 Bugün 00:01 Konu Sahibi Konu Sahibi Bluereddd #4 Merhaba ben de fertijindeyim yarın transferim var hayırlısıyla