Şişli Memorial Tüp Bebek

Sedef16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
32
Puanlar
38
Merhaba,
Şişli Memorial tüp bebek Sevinç hocada tedavi gören var mı ? İlk randevumu Sevinç hoca ile başladım ama soğuk geldi biraz , farklı bir doktora geçsem mi bilemedim diğer doktorları da tanımıyorum.
Birde Metformin , Glifor ilacı kullanan var mı ?

Merhaba,
Şişli Memorial tüp bebek Sevinç hocada tedavi gören var mı ? İlk randevumu Sevinç hoca ile başladım ama soğuk geldi biraz , farklı bir doktora geçsem mi bilemedim diğer doktorları da tanımıyorum.
Merhaba bende düşünüyorum fiyat bilgisi aldınız mı nasıl acaba fiyatları

Merhaba,
Benımde yumurta toplama ve bır defa da kontrolume gırdı sevınc hocayı bende soguk buldum enerjım tutmadı ıpek hocadaydım ben memnundum

Merhaba söylediğiniz fiyat, tedavi süreci opu ve transferi tamamen kapsıyor mu? İlaçları mı siz alıyorsunuz
Opuya kadar 187 bın ılacları karsılamıyor ayrıca ek ucretler de cıkıyor mesela pgt embrıyo basına 330 dolar ıcsı 6 bın bır de 150 euro yapay zeka ıle embrıyo secımı ıcın fıyat ıstıyolar ilaçlar benım 40 bın falan anca tuttu ılaclar ısın en kolay kısmı acıkcası

Back
X