Tüp Bebek Merkezleri fertijinde tüp bebek tedavisi yaptıran var mı?...

ben 2 seferdir fertijinde deniyorum,hatta bu kez embriyo dondurduk olmazsa yine orda denemeyi düşünüyoruz,çok fazla kişi tavsiye ettiği için tercih ettik.
sizin tüp bebek yaptırma sebebiniz neydi,fertijinde hiç mi tutmadı,kayıp mı yaşadınız?...

seninle memorial sayfasinda da konusmustuk oncelikle gozun aydin...insallah bu sefer kalp atisini gorursun..
bende tavsiye uzerine gitmistim..baska merkez bile arastirmadan oradan pozitif sonucu alan arkadasimla gitmistik..bana Seval hnm sebepsiz infertilite dedi...esimde sorun yok bende sorun yok..1.deneme 3 embriyo sonuc negatif..ilgi alakadan ekipten memnun kaldik 2.yide orada deneyelim dedik...Seval hnm genetik test,rahim filmi istedi...yine sorun gozukmuyor..lenfosit asi si deneyelim 3 ay sonra tupbeek deneyelim dedi...15 yumurtam toplandi 4 tane 1.kalite emriyo transfer edildi...sonuc yine negatif...sordugumda sebebi yok gucunuz yettikce deniyceksiniz dedi..dondurma geregi bile duymadilar nedense..surekli bastan deneme taraftari oldular...ben sonuclardan cok yiprandim...esime birakalim kendi haline olursa olur tedaviler yipratti dedim...5 ay sonra esim israrci oldu merkezler arastirmis..ben gitmek istemedim...nasilsa seebi yoktu..3-4 merkez doktor gezdik 3 merkez aynen sebebi yok dedi..deniycen deniycen...ama gucum yokk..esime sinirlendim yeter hep ayni diyorlar donelim dedim...son merkez burasida sebep yok derse doneriz dedi..son gorusmemiz Semra Kahramanla oldu...rahim filmine bakar bakmaz sorun var..size simdiye kadar ne dediler dedi..bizde sebepsiz deniyceksiniz dediler dedik...hayir rahimde bozukluk var..bence ameliyat,histereskobi yapilmasi gerek tercih sizin dedi..ilk defa biri seebi var demisti..eve donduk..maddi yonden tukenmistik..dusunduk..borc harc baslayalim..belki olur umudyla yola ciktik..ameliyat oldum.rahimde yapisiklik miyomlar varmisti onlar temizlendi,rahime normal sekli verildi..sonrasinda tekrar miyom olusmadan tupbebege gecelim dendi..merkeze guvendik..tupbebege basladik..1 embriyo tranferi ile suan Allahima sukur hamileyim..
fertijin ekibinden memnun kaldim lafim yok..fakat sonuc alamadik...

seninle memorial sayfasinda da konusmustuk oncelikle gozun aydin...insallah bu sefer kalp atisini gorursun..
bende tavsiye uzerine gitmistim..baska merkez bile arastirmadan oradan pozitif sonucu alan arkadasimla gitmistik..bana Seval hnm sebepsiz infertilite dedi...esimde sorun yok bende sorun yok..1.deneme 3 embriyo sonuc negatif..ilgi alakadan ekipten memnun kaldik 2.yide orada deneyelim dedik...Seval hnm genetik test,rahim filmi istedi...yine sorun gozukmuyor..lenfosit asi si deneyelim 3 ay sonra tupbeek deneyelim dedi...15 yumurtam toplandi 4 tane 1.kalite emriyo transfer edildi...sonuc yine negatif...sordugumda sebebi yok gucunuz yettikce deniyceksiniz dedi..dondurma geregi bile duymadilar nedense..surekli bastan deneme taraftari oldular...ben sonuclardan cok yiprandim...esime birakalim kendi haline olursa olur tedaviler yipratti dedim...5 ay sonra esim israrci oldu merkezler arastirmis..ben gitmek istemedim...nasilsa seebi yoktu..3-4 merkez doktor gezdik 3 merkez aynen sebebi yok dedi..deniycen deniycen...ama gucum yokk..esime sinirlendim yeter hep ayni diyorlar donelim dedim...son merkez burasida sebep yok derse doneriz dedi..son gorusmemiz Semra Kahramanla oldu...rahim filmine bakar bakmaz sorun var..size simdiye kadar ne dediler dedi..bizde sebepsiz deniyceksiniz dediler dedik...hayir rahimde bozukluk var..bence ameliyat,histereskobi yapilmasi gerek tercih sizin dedi..ilk defa biri seebi var demisti..eve donduk..maddi yonden tukenmistik..dusunduk..borc harc baslayalim..belki olur umudyla yola ciktik..ameliyat oldum.rahimde yapisiklik miyomlar varmisti onlar temizlendi,rahime normal sekli verildi..sonrasinda tekrar miyom olusmadan tupbebege gecelim dendi..merkeze guvendik..tupbebege basladik..1 embriyo tranferi ile suan Allahima sukur hamileyim..
fertijin ekibinden memnun kaldim lafim yok..fakat sonuc alamadik...

yanıtladığın için teşekkür ederim,evet diğer grupta konuşmuştuk,3.de olmazsa fertijini bıraktıp memorialde denemeyi düşünüyoruz o yüzden o gruptaki paylaşımları okuyorum.açıkçası bana bu kadar ayrıntılı testler yapılmadı çünkü eşim başka bi hastanede 2 kez varikosel ameliyatı oldu ama olumlu sonuç alamadık ve mikroenjeksiyona karar verildi bana rahim filmi falanda çekmediler,hayırlısı demekten başka bişey gelmiyo elimizden .senin adına çok sevindim gerçekten zor ve yıpratıcı bi süreç ve sen atlatmışsın darısı bizlerin başınaalkisalkisalkis

Fertijin parayı ön planda tutan bir yer. Tabiki para kazanacaklar ancak insanları yanıltarak, gereksiz umutlandırarak olmaz. :20:
Hiçbir hormon testi yapılmadan adetin 2 günü gel tedaviye başlayalım dediler. Mantıklı gelmediği için gitmedim. Daha sonra başka bir merkeze gittiğimde önce testleri istediler ve test sonucuna göre ve yaşımıda gözönüne alarak şansımın hiç olmadığına,boşuna bir sürü ilaç alacağımı ve umutlanacağımı söylediler.
Gideceğiniz merkezleri iyice araştırın lütfen. Herkese bol şanslar dilerim.

bende fertijinde 2 negatif deneme geçirdim sonucunda bırakın 1 yıl dinlenin birşey yapmayın nasihatini aldık çok anlamsızdı ve o kadar umutlandırıp sonuc negatif olunca kimse bir açıklama yapmadı gitmeyin tavsiye etmiyorum

Fertijin parayı ön planda tutan bir yer. Tabiki para kazanacaklar ancak insanları yanıltarak, gereksiz umutlandırarak olmaz. :KK20:
Hiçbir hormon testi yapılmadan adetin 2 günü gel tedaviye başlayalım dediler. Mantıklı gelmediği için gitmedim. Daha sonra başka bir merkeze gittiğimde önce testleri istediler ve test sonucuna göre ve yaşımıda gözönüne alarak şansımın hiç olmadığına,boşuna bir sürü ilaç alacağımı ve umutlanacağımı söylediler.
Gideceğiniz merkezleri iyice araştırın lütfen. Herkese bol şanslar dilerim.
Cidden öyle..
Ben de tedavi görüyorum
Ödemeyi yapmadan hiç bir adım atamıyorsun
Opu için hazırladılar Herşey hazır alacaklar eşim 15 dk gecikti
Ödeme yapması gerekiyormuş önden
Ki zaten yapılacak kaçmıypruz ya
Her şeyde önce muhasebe
Eşittir
Seval hanımdan memnunuz diğer hiç Bir şeyden memnun kalmadık
Anestziden ayıldım bana çay ve poğaca getiren görevli bayan dan bir bardak su rica ettim
Yok 2. Ye geldi boş tepsiyi almaya
Tekrar rica ettim
Yukarıda sebil var alablrsnz dedi. Üzerimde ameliyat kıyafeti yuları dediği yer danışma ve ben şok..

Cidden öyle..
Ben de tedavi görüyorum
Ödemeyi yapmadan hiç bir adım atamıyorsun
Opu için hazırladılar Herşey hazır alacaklar eşim 15 dk gecikti
Ödeme yapması gerekiyormuş önden
Ki zaten yapılacak kaçmıypruz ya
Her şeyde önce muhasebe
Eşittir
Seval hanımdan memnunuz diğer hiç Bir şeyden memnun kalmadık
Anestziden ayıldım bana çay ve poğaca getiren görevli bayan dan bir bardak su rica ettim
Yok 2. Ye geldi boş tepsiyi almaya
Tekrar rica ettim
Yukarıda sebil var alablrsnz dedi. Üzerimde ameliyat kıyafeti yuları dediği yer danışma ve ben şok..
Sonucum ne olur bilmem ama ben klinikten memnun kalmadım
Hemşiresine birşey soruyorsun
İlacı anlamadığını nasıl yapacağını vs
Atarlı cevap veriyor
Eve gidip youtu.be dan baktık öğrendik
Bunun gibi birçok şey..
Sana kendini değerli hissettirecek bir davranış yok.
Sonucum pozitfte olsa negatif de olsa görüşüm budur.

Back
X