fesat mıyım yoksa

O fesatlık değil de şey of benim niye olmuyor ,benim olmuyorsa onun da olmasin düşüncesi yani bunu içiniz de bir an yaşadığınız surece sorun yok ama giderek daha kötüsünü düşünmeye başlarsanız evet fesatsiniz.benim de bebek bekledigim dönemde arkadaşım tek.denemede olmuştu benim olmamıştı bende aynısını düşünmüştüm
insan ister istemez düşüncelerine engel olamıyor

Allah sana da hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah. Yaşadığın konuyu bazı konularda bende yaşıyorum..sen kalbini ferah tut hep güzel şeyler düşün canım

3 yıldır mutlu devam eden bir eviliğim var . Çok şükür öyle sık kavga eden biribirini kırıp döken insanlar değiliz . Bir tek derdimiz var oda bebek . 2,5 yıldır korunmuyoruz fakat gebelik oluşmadı. Bugün yakın bir arkadaşımın gebelik haberini aldım . Oda bir 6-7 aydır deniyordu bu aya nasip miş oldu . haberi alınca içimde anlamsız tarif edemediğim bi patlama oldu . fesatlandım sanırım ( utanarak söylüyorum bunu ) .Şuan da içimden birşey yapmak gelmiyor hiçbir yere sığamıyorum içim daralıyor. 10 günüm var benim de bata bakalım nasip diyorum
Gayet normal birsey allah ol derse oluyor bugun bana yarin sana nasip isleri sen devam et tevvekul et rabime insllah olur

Allah sana da hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah. Yaşadığın konuyu bazı konularda bende yaşıyorum..sen kalbini ferah tut hep güzel şeyler düşün canım
Allah razı olsun bu güzel duanız için .Her ne yaşıyorsan biran evvel düzlüğe çıkarsın inşallah

Ben cok bebek istedigim bir donem bir arkadasimin hamilelik haberiyle aglamistim uzuntumden. Birkac gun bunalima girmistim. Simdi dusununce cok sacma. Ama insan iste. Fesatlik degil bence bu. Imrenmek diyelim

Back
X