• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fesatlığım

İnsanlar bazen elektrik alamazlar birbirlerinden ama siz resim koymasına bile takarak biraz sınırınızı aşıyorsunuz. İlgilenmeyin, bakmayın, görmeyin.

Ikinizde fesatsiniz.
Kv hakkindada supelerim var ama cozemedim hangi kategoriye koysamki.
Ne niyetle soyledi acaba size ozeniyor eltin diye merak ettim.
A. Aferim ornek cift olun diye.
B. Bak goruyonmu cirkef eltini, gozunu dort ac kizim( o zmn buyuk ihtimal o eltinede bu sozleri kullaniyordur senden oturu, sizin araniz daha cok kizisicak o durumda soyluyum)

Şmdiden böyleysen evlenince düşünemiyorum .
Fesat deilsin bnde öyleyim aynı durumu yaşıyoruz :KK62:

Gerçi fesatlık mı tam olarak bilmiyorum. Yoksa ben kötü birisi miyim. Kısaca anlatayım. Yardımcı olur musunuz.
Nişanlıyım ve kaynımın nişanlısı yani eltim oluyor galiba. WhatsApptan durumuna nişanlısıyla foto koydukça bildiğin sinir oluyorum.
Sanki ben nişanlımla olan fotomuzu koyunca hemen oda nişanlısıyla olan eski fotolarını tekrar tekrar koyuyor. Hatta fotoğrafın altına duruma ben memur sevgilisiyim tarzı şeyler yazıyor. Resmen kötü olsalar mutlu olucam. Kızı bir Türlü sevemedim.

. Aslında eskiden mesafeli ama iyiliklerini isterdim. Yani naparlarsa umrumda olmazdı en azından. Ama kayınvalidem bana mutfakta gizli gizli eltim hakkında bişeyler söyledi. Ektim demişki bize özeniyorlar. Bu olaydan sonra hislerim tamamen değişti.
Hatta bana takılan takıları gördükten sonra nişanlısından oda istemiş. Aralarında kavga etmişler.

Benim eltimde boyleydi canim sen foto paylastiktan sonra foto paylasmasindan bahsediyorum. Ne zaman nisanlisi gece hayatina baslayip eltimle uzun zaman hic bisey yapmadilar o zaman kesildi. Yani bir sure sen birsey paylasma o paylassin birak sonra paylasima devam edersin :)

Eltim daha nişanı olmadan kaynanamın evini temizlermiş. Kaynanamda bana öve öve anlatırdı. Bize gelince hiç oturmaz diyordu. Ama nişandan sonra kız değişmiş. Öyle diyorlar.
İşte sizde yapın demek istiyor.

Bariz "elti kompleksi" ne tutulmuşsunuz siz. Geçmiş olsun..

Yahu o değil de merak ettiğim bir şey var. Bir insan neden eltisini kıskanır ki?? Yani kocalar falan da ortak değil neyi niçin kıskanıyorlar??

Bekar bir birey olarak hep merak etmişimdir bunu, lütfen birisi bana "mantıklı" bir gerekçe sunsun..

Çünkü aksi takdirde bu "elti kompleksi" nin dnamıza kodlanan bir genetik vaka olduğunu düşünmeye başlayacağım..

İkinizde de kıskançlık var. Tipik türk elti vakası ;)

Bende elti olmadığı için bu durumları pek anlamıyorum. Olsaydı bile iplemezdim sanırım. ;)

Ben memur nisanlisiyim ne be :bicak:

Tipik kendi hic bir halt olamamis adaminin arkasina siğinan zavalli kadin.

Çok erken baslamissiniz siz daha yolun başındasiniz... Bence artık kopamayacak ömür boyu bi baginiz olacak en iyisi biraz mesafeli olup umursamamak

Memur sevgilisi mi:KK53::KK53:
Aman boşver böyle bi tipi mi kafaya takıyorsun. Bırak ne hali varsa görsün muhattap olma..:KK66:

Ooo evlenince sizin ailede şenlik var desene..şimdiden bu kıskançlıklar tehlikeli, arada kv gazıda var..

Eger bu sorunu çözme niyetindeyseniz tavsiye verebilirim.
1. Kimsenin eltinin arkasından konuşmasına izin verme. Bil ki kv adayin senin arkandan da onunla konusuyor.
2. Eltinin sosyal medya vs. Fotograflarini takip etme.
3. Eltine hediye al çünkü hediyelesmek kiskancligi, kini giderir ve sevgiyi arttırır.
4. Kendi hayatınla meşgul ol. Kendini gelistirmeye bak. Aklına boyle seyler gelemeyecek kadar dolu dolu yasa hayatini.

Eger bu sorunu çözme niyetindeyseniz tavsiye verebilirim.
1. Kimsenin eltinin arkasından konuşmasına izin verme. Bil ki kv adayin senin arkandan da onunla konusuyor.
2. Eltinin sosyal medya vs. Fotograflarini takip etme.
3. Eltine hediye al çünkü hediyelesmek kiskancligi, kini giderir ve sevgiyi arttırır.
4. Kendi hayatınla meşgul ol. Kendini gelistirmeye bak. Aklına boyle seyler gelemeyecek kadar dolu dolu yasa hayatini.
Yorumunuz için Çok teşekkür ederim.

Ahahaha "memur sevgilisiyim" "laylon çorap" da istiyor mu?

Bu arada evet kötü kalpli ve fesat bir insansiniz.

Memur sevgilisi ne alaka ya? Bi çözebilsem? Başı göğe mi eriyo memur sevgilisi olanların? Ayy merak ettim:KK51:

Back
X