merhaba,bu sıralar moralim çok bozuk. kv ve görümcemin yüzlerine gülmeye çalışmaktan iyi davranmaya çalışmaktan artık yoruldum. 1 senelik evliyim. nişanlılık dönemleri ve yeni evlendiğimde hiç bir şey anlamamışım,herkesi kendim gibi sanmışım ama bu insanlar ben de dahil hiç kimsenin iyiliğini istemiyorlar.sürekli bir kıyaslama rekabete sokma,beni aşağıya çekmeye kendini üste çıkarmaya çalışmalar...beni aileden görmüyorlar.tepeden bakma da var.ben kendi geldiğim ailede hiç kv görümce muhabbeti görmedim.annem babaannemle halamla gayet iyi anlaşırdı.çevreden duyduklarımla bilirdim ama kv -gelin anlaşamaz diye,böyle bir şey beklemiyordum. kv beni sürekli kızıyla kıyaslıyor.genel olarak çevrelerine karşı da hasetler.ben bazı fesatlıklarını anlamıyorum bile ne kadar safmışım diyorum.mesela şöyle bir olay oldu: görümcem akrabalardan birine mesaj atmış,halasının oğlunun eşi 10 sene önceki bir fotoğrafını bulmuş kızın "bak nerden nereye" diye yazıp göndermiş.kız fotoğrafta baya kötü çıkmış bakımsız,üstü başı filan.şimdi kızın maddi durumu çok iyi bakımlı süslü bir kadın.bana bunu kadın anlattı.bak görümcen böyle böyle diye.bana da bu olay kötü niyetli gelmedi.biz arkadaşlar arasında böyle şeyler yaparız kötü çıktığımız fotoğraf olur,haline bak diye ayyy sil onu lütfenn! filan güleriz.sonra görümcem anlattı bunu bana, mesaj attım dedi eski fotoğrafını ne olduğunu görsün parayı buldu diye havalara girmesin dedi.ben şok oldum.baya baya ciddi.espri olsun diye atmamış.kız da havalara giren bir kız değil hiç para konuşmaz çok mütevazidir.herkesle ilgili kötü düşünüyorlar.bana karşı da böyle olduklarına eminim.çünkü onun yüzüne tatlı tatlı laf sokuyorlarsa bana da öyleler. birinden bahsediyor burnu kocamandı onun kim gibi diyim aynı seninki gibi diyor mesela kv. bir iki laf soktum gülerek ,çok bariz bişey olmadığı sürece de salağa yatıyorum.ama göresim yok sevmiyorum.ya beni yok sayıyorlar ya da kendilerini abartarak anlatıyorlar.ben onlara aynısını yapamam.utanırım.laf sokup kendimi o seviyeye düşürmek de istemiyorum.rahatsız olduğumu da anlamıyorlar.veya amaçları rahatsız etmek.kv sürekli kocan seni çok mu üzüyor neden suratın asık filan diyor.öyle olsun istiyor çünkü.sürekli dertlenmemi bekliyor.ağız arıyor filan.bizim aramız bozulsun o da oğlunun kulağını çeksin istiyor.ben dert yanmayınca çok mutluyuz diyince de bana saldırıyor.