fesatmışım

nevertime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2015
1.403
622
merhaba bayanlar..sizle paylaşmak istediğim moralimi bozan bi konu var.ben sevgilimle 4 yılı geçti birlikteyim.Bu yaz askere gidecek ve döndüğünde de evlenicez nasipse.Sevgilimin abisi haziranda evleniyo.Ve annesi büyük oğluna evlerini verdi orda yaşayacaklar.abisi tadilatını fln yaptırdı eşyasını koydu yerleşiyolar.Benim sinirimi bozan şey şu...Annesi benim sevgilime demişki askere giderken tazminatını ver abinin borçları için harcayalım demiş.Ve ben bunu duyunca çok sinirlendim..Çünkü biz daha önceden plan yapmıştık sevgilimle,, o tazminat ile ev eşyasının bir kısmını nakit alcaktık.Annesi öyle deyincede benimki bana anlattı abime vericem dedi.Bende sinirli konuştum.Bana neler dedi neler.Ben nekadar da planlıymışım neler düşünüyomuşum böyle o onun abisiymiş ta tabiki vericekmiş abiside düşünmeden ihtiyaç olduğunda geri ödermiş.Beni fesat diye suçlar gibi konuştu

merhaba bayanlar..sizle paylaşmak istediğim moralimi bozan bi konu var.ben sevgilimle 4 yılı geçti birlikteyim.Bu yaz askere gidecek ve döndüğünde de evlenicez nasipse.Sevgilimin abisi haziranda evleniyo.Ve annesi büyük oğluna evlerini verdi orda yaşayacaklar.abisi tadilatını fln yaptırdı eşyasını koydu yerleşiyolar.Benim sinirimi bozan şey şu...Annesi benim sevgilime demişki askere giderken tazminatını ver abinin borçları için harcayalım demiş.Ve ben bunu duyunca çok sinirlendim..Çünkü biz daha önceden plan yapmıştık sevgilimle,, o tazminat ile ev eşyasının bir kısmını nakit alcaktık.Annesi öyle deyincede benimki bana anlattı abime vericem dedi.Bende sinirli konuştum.Bana neler dedi neler.Ben nekadar da planlıymışım neler düşünüyomuşum böyle o onun abisiymiş ta tabiki vericekmiş abiside düşünmeden ihtiyaç olduğunda geri ödermiş.Beni fesat diye suçlar gibi konuştu

yani karışmamalısınız bence, daha ortada fol yok yumurta yok, abisi daha sonra yardım eder heralde kardeşine

ben olsam asla karışmazdım.çünkü para onun.şu an sadece sevgilisiniz.
diyelim ki vermedi abisi de gönül koydu kardeşine.tut ki allah korusun sizde bir sebepten evlenmeden ayrıldınız.
sonra abisinin yüzüne nasıl bakacak.
para mevzuları ince işlerdir.eşimle 6 yıl birlikte olduktan sonra evlendik.
ama sevgiliyken maaşını sorduğumu hatırlamam.bilmezdim ne kadar maaş aldığını.
o onun abisi.bırakın nasıl isterse öyle yapsın.sonra siz kötü olursunuz.

Annesi nerede kalacakmış? Kiraya mı çıkacak yoksa büyük oğlula mı oturacak yoksa küçük oğlu askerden gelince sizinle mi kalacak?Bence bunlarda mühim konular.Madem evi ona veriyor onlarla yaşayıversin.

annesinin küçük oğlu için de bir planı vardır diye düşünüyorum. birine yapıp birine yapmamak nasıl olacak. ya da nişanlınızın yaşı itibariyle daha evlenmesine çok var diye düşünüyor olabilirler.

sızın ıs bıraz zor gorunuyor
keske hıc karısmasaydınız
hos aranızdakı samımıyetı bılemeyız belkı bunları rahat konusabılen cıftlersınız
ama sıze o sekılde cıkıs yapması kotu olmus
umarım duzelır ve bu agresıflıgını tekrarlamaz

şimdiden eltilik yapıyorsunuz ortada fol yok yumurta yok
nişanlınız sözlünüz bile değil sevgiliniz
bence hiç karışmamalısınız

bu arada ileride eltinize ev verildi diye de çok alınacaksınız gibi
evlenme arefesine girerseniz bunu sevgiliniz ailesine sorun
verilemeyecek dert yapacksanız ona göre karar verin..

ortada fol yok yumurta yok erkek arkadaşınızın parasına mı müdahale ediyorsunuz?

biradaha iz mkanı olsa bir oğlundan isteyip öteki oğluna ver demez.Bence öteki oğlan kendi ayakları üzerinde dursun düşüncesi vardır.

ben olsam asla karışmazdım.çünkü para onun.şu an sadece sevgilisiniz.
diyelim ki vermedi abisi de gönül koydu kardeşine.tut ki allah korusun sizde bir sebepten evlenmeden ayrıldınız.
sonra abisinin yüzüne nasıl bakacak.
para mevzuları ince işlerdir.eşimle 6 yıl birlikte olduktan sonra evlendik.
ama sevgiliyken maaşını sorduğumu hatırlamam.bilmezdim ne kadar maaş aldığını.
o onun abisi.bırakın nasıl isterse öyle yapsın.sonra siz kötü olursunuz.

ama bizim için her ay kenara para atıyodu.
ortada fol yok yumurta yok erkek arkadaşınızın parasına mı müdahale ediyorsunuz?

ortada fol yok gibi bi durumumuz yok ki.sadece askerliği var diye işi yüzünden ertelediğimiz için bekliyoruz.yoksa öylesine çıkmıyoruz

bende karışmamamız gerektiğini düşünüyorum..ailesiyle ilgili olan kararlar onları ilgilendirir..sen olsan kardeşine vermicek misin?

Fesat misin bilmem ama daha o aileye girmeden para mevzularına bu denli karışman hiç hoş değil.

Sevgilin annesini de abisini de senden iyi tanıyordur,siz evlenirken abisi de yardım eder diyorsa doğrudur.

Annesi nerede kalacakmış? Kiraya mı çıkacak yoksa büyük oğlula mı oturacak yoksa küçük oğlu askerden gelince sizinle mi kalacak?Bence bunlarda mühim konular.Madem evi ona veriyor onlarla yaşayıversin.

annesinin şuan yaşadığı ev de onların.o orda yaşayacakmış.büyük oğlu verdiği evde.biz kirada

ortada fol yok gibi bi durumumuz yok ki.sadece askerliği var diye işi yüzünden ertelediğimiz için bekliyoruz.yoksa öylesine çıkmıyoruz
yanlış anlamayın hemen.mutlaka ciddi bir ilişki vardır ortada.fol yok yumurta yok derken arkadaşımız belli ki arada resmiyet yok anlamında dedi.evliler bile ayrılıyor bir günde.
gönül tabi ki devam etmenizden yana.ama siz para işlerine karışmayın bence.
bilemezsiniz arasındaki ilişkinin iç yüzünü abisiyle.
belki siz evlenirken abisi fazlasını yapacak:KK66:
şimdi den bu tarz şeylerle kendi kendinizi soğutursanız aileden, daha sonra en ufak bişey de sinir krizi geçirir ayrılmayı düşünürsünüz.
biraz sakinleşip oluruna bırakın bence.

Son düzenleme:

maalesef gelin ata binmiş ya nasip demiş hadi diyelim dediğiniz gibi olsun kesin evleneceksiniz yinede erkek arkadaşınızın parasına müdahale edemezsiniz kusura bakmayın.

X