Fesatmışım..

KumkatNedir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
1.381
832
73
Merhaba kizlar,
Oyle cok canim aciyoki anlatamam ..
Abim evleneli.1 ay oldu ramazan dolayisiyla hergun bizdeler iftar saati aksam 10 gibi.gidiyorlar hertun cesit cesit.hazirlik yapiyorm abimide yengemide cok seviyorum hic bir sorunum kusurum yoktur .. ama annemin tavirlari oyle inciticiki sanki ben kizi degilim dun hamur yoguruyor bizde limonata iciyoruz mutfakta yengemle eli musait degil diye agzina.goturdum icmiycem.diye tersledi sok oldum oysa yengemin annesi.yavrum.kuzum kiyamam.diye konusurlar ailecek :( can yaram tabagi niye buraya kiydun sunu yapmamissin bunu etmemissin surekli ufacik seyler icin bile bana kizoyor onun yaninda oysa ben.knu hep yuceltmeye ilgilenmeye calsiyorum abim ve yengem cumartesi pazar izinliler uykusu gelir gibi oldu 12de annem.git uzan.biraz dedi yengemin adi ayse olsun misal. O sofrayi hazirlayana kadar uyudu ben hazirladim uyandirdim yemek.yediler sofra oylece kaldi evlerine gittiler yorgunlar anlarim ama surekli herseyi benim.ustume yukluyorlar bunlar ornek ve annem surekli beni ona kullandiriyor herseyde anlatmadgim.okdar cok sey varki .. ben ark ayarladim pazar gunu iftara gidektik kac gun.oncesinden ayarlardik onlarda yemege cagirdilar ark ayip olcak cumartesi olsaydi dedim olmaz dediler

Simdi annnemle konusurken.keske.cumartesi olsaydi hem pazar biz.oturamyiz ise gitcekler yorgun olurlar diyorum ondan bile.okdar kavga ettiki kiz yoruluyo iste calistigin.gunleri.ne cabuk unuttun vb bi ton laf oysa ne dedimki pazartesi ise gitcekler yorulmasinlar diye soyledim
Yoruldum artik cok hemde ne soylesem.suc sorunum.kimse degil annem beni.itip kakmasi herseye kosturmaktan yoruldum ben calistigimda eve gelip is yapiyordum birde izinli gunlerimi.bekleyip temizlik misafir cagiriyordu ben.ise gittigim.gunleri.unutmadimda .. o unutmus belliki sevmiyomu beni herseyimde kusur ariyo ayak.ustu on tane laf sokuyo ne yapcam ben herkes gelip yiyip icip ben hizmetci gibi kosusturcakmiyim ustelik sinava calismam.gerek :( yeni.dersin basindan.kalktim hala aksama gelcekler yemek yap.diyor allahim yaaa

Ben olsam benim çalıştığım günleri ben unutmadım temizlik yaptırıp misafir çağırmalarını unutmadım ama belli ki sen unutmuşsun ama istersen hatırlatayım derim. Annen bile olsa çok canını sıkıyor ise söyle. Sanki elin kızına yaranacak.

Canım ülkemizde erkek evlat ve eşi ayrı bi el üstünde tutulur bilirsin.

Tabi yine aynı gelinler beklemediği hareketler yapan yani şımarırlar dayım ve gelininde oldu bu.

Neyse annene güzelce anlat ya da az daha sabret geçecek.

Bence yapma hatta biraz dişini göster
Cagirdigin gibi hizmet et de napabilirki
Bi iki kere yaparsaniz yuz bulamaz sizden
Annen cok anlayissizmis
Ayrica yengen neden sofraya yardim etmiyo
Herkes yorgun kimse kimsenin hizmetcisi degil
Kendi evinde olsa yemek yapip sofrayi kaldirmayacak mi

Çalışıyor olması sofra kurulana kadar yatmayı,toplanırken de kaçmayı gerektirmez. Çok işgüzar gördüm yengenizi. Anneniz de gelin sahibi olunca kızını unutmuş anlaşılan. Her şeye atılmayın. Beraber toplanır beraber kaldırılır. Nasılsa sizi yapar diye elini eteğini çekmiş yengen. Gıcık oluyorum böyle uyanık geçinen insan kullanmayı sevenlere.

Ben olsam benim çalıştığım günleri ben unutmadım temizlik yaptırıp misafir çağırmalarını unutmadım ama belli ki sen unutmuşsun ama istersen hatırlatayım derim. Annen bile olsa çok canını sıkıyor ise söyle. Sanki elin kızına yaranacak.

Hayir niye bu kdar simaartma icimde ufacik.kotu.dusunce yokken gicik.olmaya basliyorum alismalirini.istemiyorum boyle bana saygi.duysunlar degerli olayim hizmetci.degil ..
Patlican.yemiyomis mantida yagliymis yiyemems doymamis abim.anneme.soyledi annemde bana.gittim yogurtlu manti yaptim cok sevindi optu.beni mutlu oldu ama bazen.diyorum cokmu.simartiyorum cokmu el.ustunde tutuyorum bunlari yaptigim halde fesat olmak.niye ?_

Hayir niye bu kdar simaartma icimde ufacik.kotu.dusunce yokken gicik.olmaya basliyorum alismalirini.istemiyorum boyle bana saygi.duysunlar degerli olayim hizmetci.degil ..
Patlican.yemiyomis mantida yagliymis yiyemems doymamis abim.anneme.soyledi annemde bana.gittim yogurtlu manti yaptim cok sevindi optu.beni mutlu oldu ama bazen.diyorum cokmu.simartiyorum cokmu el.ustunde tutuyorum bunlari yaptigim halde fesat olmak.niye ?_

Onu bunu begenmeyene burasi lokanta degil diyemiyorsunuz tabi.

Çalışıyor olması sofra kurulana kadar yatmayı,toplanırken de kaçmayı gerektirmez. Çok işgüzar gördüm yengenizi. Anneniz de gelin sahibi olunca kızını unutmuş anlaşılan. Her şeye atılmayın. Beraber toplanır beraber kaldırılır. Nasılsa sizi yapar diye elini eteğini çekmiş yengen. Gıcık oluyorum böyle uyanık geçinen insan kullanmayı sevenlere.

Iste bu dedginiz seyi anlatamiyorum anlatmaya calisinca bi gun kaldilar gece fesatsin bi ton laf dinliyorum hersey o bir kereyle basliyor yanlismiyim ben ?? Eonrasida gelcek bunun ve abime. Gerkese normallese normal bu sancaklar .. babam bile.hadi kizim siz gidin yatin yorgunsuznu.diyo sofra oylece kaldi ve ben.uyumadim bulsiklaro yikadim dogru olan bumu nolcak yap demekle bitti omrum nisanlandiklarindan.beri

Zıkkımın dibini yesin. Ne varsa evde ne bulduysa onu yesin. İstiyorsa gitsin evinde kendi yapsın istiyorsa peynir zeytin yesin. Hayır bu kadar sık görüşmek iyi değil. Niye kendi değil de eşi söylüyor beğenmezse peynir zeytin yer. Çok muhabbet tez ayrılık getirir. Yüz göz olmayın ve asla kendinizi ezdirmeyin. Bakın anneniz size laf sokuyorsa 2 ay sonra o da başlar. Minneti mecburiyet olarak görür.

Hayatta öğrendiğim en net derslerden bir tanesi; siz kendinizi düşünmezseniz hiç kimse sizi düşünmez.

Üstelik niye abiniz ve eşine misafir muamelesi yapıyorsunuz ki? Onlar da evin insanı.

Gelsinler yesinler anne-babanızla, kalkıp gitsinler, programınızı bozmayıp buluşun siz arkadaşlarınızla nedir yani yurtdışından gelmiyorlar neticede.

Hayatta öğrendiğim en net derslerden bir tanesi; siz kendinizi düşünmezseniz hiç kimse sizi düşünmez.

Üstelik niye abiniz ve eşine misafir muamelesi yapıyorsunuz ki? Onlar da evin insanı.

Gelsinler yesinler anne-babanızla, kalkıp gitsinler, programınızı bozmayıp buluşun siz arkadaşlarınızla nedir yani yurtdışından gelmiyorlar neticede.

Ben degil ailem yapiyo ve ben cok pozitif guleeyuzlu biriyim herkes bilir kirmak istemem asla kimseyi oda rahat etsin evimize alissin.diye herseyi yapiyorum . Aysenin.annesi.bile insallah sanada kiyamayanlarla karsilasirsin diyo dusunun yani .. ne kdar deger veriyorum

Pazar gunu onlar bizi cagirdi iftara ve benimde programim var napcam bilmiyorum gitmezsem abim cok kizar cooook

Zıkkımın dibini yesin. Ne varsa evde ne bulduysa onu yesin. İstiyorsa gitsin evinde kendi yapsın istiyorsa peynir zeytin yesin. Hayır bu kadar sık görüşmek iyi değil. Niye kendi değil de eşi söylüyor beğenmezse peynir zeytin yer. Çok muhabbet tez ayrılık getirir. Yüz göz olmayın ve asla kendinizi ezdirmeyin. Bakın anneniz size laf sokuyorsa 2 ay sonra o da başlar. Minneti mecburiyet olarak görür.

Annemi.gecin babam bile yapiyor .. nisanlandilar nisan carsinda abim ne otuyorsun.oturmayami.geldin dedi herkesin.icinde yuzuk begeniyorlardi karsmayim laf olmasin dedim .. gecen gun bi tatli almis gelirken yengemle konuyoruz ayse abla buda cok agir.oluyor degilmi dedim oda evet canim.gercekten.oyle dedi abkme.neden.aldi baska alsaydin felan tek kelime etmedim hile bana aysenin yaninda agirsa yeme dedi sok.oldum agzimi.bile acmadim.. ustelik olsem yemem ama gene.bisey diycek.hrkesin.icinde siye yemek.zorunda.kaldim .. abim.annem ve herkes simartiyo ben.ellerinin altindayim zatennn nasil olsa

Annemi.gecin babam bile yapiyor .. nisanlandilar nisan carsinda abim ne otuyorsun.oturmayami.geldin dedi herkesin.icinde yuzuk begeniyorlardi karsmayim laf olmasin dedim .. gecen gun bi tatli almis gelirken yengemle konuyoruz ayse abla buda cok agir.oluyor degilmi dedim oda evet canim.gercekten.oyle dedi abkme.neden.aldi baska alsaydin felan tek kelime etmedim hile bana aysenin yaninda agirsa yeme dedi sok.oldum agzimi.bile acmadim.. ustelik olsem yemem ama gene.bisey diycek.hrkesin.icinde siye yemek.zorunda.kaldim .. abim.annem ve herkes simartiyo ben.ellerinin altindayim zatennn nasil olsa
Yemeseydin keşke. Ya da yemeği beğenmediklerinde de sen yemeyin o zaman de. Sen kendine değer vermezsen başkası hiç vermez. Lütfen kendini ezdirme.

Ben degil ailem yapiyo ve ben cok pozitif guleeyuzlu biriyim herkes bilir kirmak istemem asla kimseyi oda rahat etsin evimize alissin.diye herseyi yapiyorum . Aysenin.annesi.bile insallah sanada kiyamayanlarla karsilasirsin diyo dusunun yani .. ne kdar deger veriyorum

Pazar gunu onlar bizi cagirdi iftara ve benimde programim var napcam bilmiyorum gitmezsem abim cok kizar cooook

Vermeden almak Allah'a mahsus arkadaşım. Ben de güler yüzlü, yardım severimdir ama karşıdan aynı kıymeti görmüyorsam değer değil selam bile vermem. Kırmak istemiyorum diyorsunuz alın buyurun sizi misler gibi kırıyorlar. Herkes haddini bilecek.

Hem daha ne kadar alışsın yengeniz, maşallah totoyu devirip yatmakta bile sakınca görmemiş.

Ayrıca o Ayşe'nin annesi tabi öyle diyecek, bulmuş kızına hizmet eden sizin gibisini...

Aile içi dinamiklerinizi bilemem ama bence kendinizi ezdiriyorsunuz. Ben buradan ne dersem diyeyim siz gene de gideceksiniz abinizin iftarına. Çünkü abiniz çok kızar!!

Bana biraz pasif gibi geldiniz, bir dizide vardı ya "Aman Ali Rıza bey, ağzımızın tadı kaçmasın" kafası sanırım.

Kendinizden ödün vermemenizi tavsiye ederim.

Mesele gelinin şımarıklığı ya da şımartılması değil bence, ailen gelini bulunca buldumcuk olmuş.
Şimdi geline sorsan her akşam her akşam sizde oldukları için şikayetçidir de yeni oldukları için ses etmiyordur. Hangi gelin her Allahın günü kvdede olmak ister allasen!
Sorun ailenizde. Her türlü fesatsın diyecekler zaten, bari herkes aynı ortamdayken postanı koy da elin kızı da cesaret almasın seni ezmeye.

Canım ülkemizde erkek evlat ve eşi ayrı bi el üstünde tutulur bilirsin.

Tabi yine aynı gelinler beklemediği hareketler yapan yani şımarırlar dayım ve gelininde oldu bu.

Neyse annene güzelce anlat ya da az daha sabret geçecek.
hangi ülke orası bende gitmek istiyorum :-)
Bizde tam tersi de. Kayınvalidem kızının yeyip içip herşeyi benim üstüme yıkmasına sürekli çanak tutar. Yemeğe davet ederler yarım saat kala gidersem mutlaka anne - kız surat asarlar çünkü davet edilmişte olsam herşeyi benim yapmamı beklerler. Yapı olarak işten kaçan biri değilimdir zaten ama bilerek işlerin üstüme yıkılmasınada tahammül edemem. Sonuç olarak haftada 1 gidiyorum sadece evlerine. Kendileri kaşındı.

herşekilde laf yiyosun zaten dimi. bundan sonra hiçbir şeye elini sürme rest çek görüş arkadaşlarınla. annenin senin sabrının bittiğini görmesi lazım

Back
X