Merhaba kizlar,
Oyle cok canim aciyoki anlatamam ..
Abim evleneli.1 ay oldu ramazan dolayisiyla hergun bizdeler iftar saati aksam 10 gibi.gidiyorlar hertun cesit cesit.hazirlik yapiyorm abimide yengemide cok seviyorum hic bir sorunum kusurum yoktur .. ama annemin tavirlari oyle inciticiki sanki ben kizi degilim dun hamur yoguruyor bizde limonata iciyoruz mutfakta yengemle eli musait degil diye agzina.goturdum icmiycem.diye tersledi sok oldum oysa yengemin annesi.yavrum.kuzum kiyamam.diye konusurlar ailecek

can yaram tabagi niye buraya kiydun sunu yapmamissin bunu etmemissin surekli ufacik seyler icin bile bana kizoyor onun yaninda oysa ben.knu hep yuceltmeye ilgilenmeye calsiyorum abim ve yengem cumartesi pazar izinliler uykusu gelir gibi oldu 12de annem.git uzan.biraz dedi yengemin adi ayse olsun misal. O sofrayi hazirlayana kadar uyudu ben hazirladim uyandirdim yemek.yediler sofra oylece kaldi evlerine gittiler yorgunlar anlarim ama surekli herseyi benim.ustume yukluyorlar bunlar ornek ve annem surekli beni ona kullandiriyor herseyde anlatmadgim.okdar cok sey varki .. ben ark ayarladim pazar gunu iftara gidektik kac gun.oncesinden ayarlardik onlarda yemege cagirdilar ark ayip olcak cumartesi olsaydi dedim olmaz dediler
Simdi annnemle konusurken.keske.cumartesi olsaydi hem pazar biz.oturamyiz ise gitcekler yorgun olurlar diyorum ondan bile.okdar kavga ettiki kiz yoruluyo iste calistigin.gunleri.ne cabuk unuttun vb bi ton laf oysa ne dedimki pazartesi ise gitcekler yorulmasinlar diye soyledim
Yoruldum artik cok hemde ne soylesem.suc sorunum.kimse degil annem beni.itip kakmasi herseye kosturmaktan yoruldum ben calistigimda eve gelip is yapiyordum birde izinli gunlerimi.bekleyip temizlik misafir cagiriyordu ben.ise gittigim.gunleri.unutmadimda .. o unutmus belliki sevmiyomu beni herseyimde kusur ariyo ayak.ustu on tane laf sokuyo ne yapcam ben herkes gelip yiyip icip ben hizmetci gibi kosusturcakmiyim ustelik sinava calismam.gerek

yeni.dersin basindan.kalktim hala aksama gelcekler yemek yap.diyor allahim yaaa
Senelerdir calisiyorum ve dava sonucu bekliyorum evdeyim 8 aydir calismiyorum ben.bu ev kizi.moduna alisamadim

depresyonda olabilirim bunalima girdim ama kimse beni.anlamiyo