Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ellerinize saglik,basarilar dilerim :)
Çok teşekkür ederim arkadaşlarellerinize sağlık, sunum çok çekici, başarılar dilerim..
Ablacım çok teşekkür ederimVuslatcım ellerine sağlık harika olmuş çok beğendim başarılar dilerim sanada![]()
Çok teşekkür ederim LisacımVuslat cığım,harika görünüyor,sunum muhteşemEllerine sağlık ve bol şanslar canım![]()
![]()
Aslında buralardayım Vuslatcığım ama pek sohbet edecek vaktim olmuyor.İşler için girip çıkıyorum.Olduğum zamanlardada senle denk gelmedik hiç.Biraz işlerim var onları yoluna koyayım bol bol sohbet ederiz arkadaşımAblacım çok teşekkür ederimSana da tekrardan bol şans ablcım
Çok teşekkür ederim LisacımUzun süredir sohbet edemiyoruz özlettin kendini
![]()
Tamam canım benimAslında buralardayım Vuslatcığım ama pek sohbet edecek vaktim olmuyor.İşler için girip çıkıyorum.Olduğum zamanlardada senle denk gelmedik hiç.Biraz işlerim var onları yoluna koyayım bol bol sohbet ederiz arkadaşım![]()
Teşekkür ederim bitanemTamam canım benimİşlerinde kolaylıklar Lisacım
![]()
Çok teşekkür ederimEllerinize emeğinize sağlık yarışmada başarılar dilerim![]()
Çok teşekkür ederimÇok güzel görünüyor.Bayıldımmm. Ellerinize sağlık.
Çok teşekkür ederimSunumun çok hoş. Ayrıca fesleğenli makarnaya bayılırım. Eline sağlık.
Teşekkür ederimHarika görünüyor ellerinize sağlık.
Teşekkür ederim taze gelinellerine saglık vuslat :)
.:q yenı gördüm galıba :q yoksa yenı görmedım mı?Teşekkür ederim
Teşekkür ederim taze gelin
Bu arada sen daha yeni mi gördün benim tarifi![]()
Halbu ki kullanıcı adımı değiştirip koca koca harflerle yazmıştım, göze çarpmak için.:q yenı gördüm galıba :q yoksa yenı görmedım mı?
ama yenı gördum dıye hatırlıyorum![]()