Fetal anomali

BukrEffe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2018
4
3
1
32
Kızlar bugün 2. Düzey ultrason a girdim sonuçlarda birden fazla fetal anamoli çıktı sonuç görsel de genetiğe yönlendirdiler . Amniyosentez yapmak istediler. İstemedim. İki hafta sonra tekrar usg çekelim bakalım oz zaman dedi. Kesin konuşulmuyor düzelebilir deniyor bu durumu yaşayan var mı bebekleri sağlıklı mı

Selamlar. Rapor okuduğum kadarıyla çok iç açıcı durmuyor. Kesin konuşamıyorlar çünkü bebeği görüp muayene edemiyorlar ki. Orası kapalı bir kutu ve ellerinden geldiğince anlamaya çalışıyorlar doktorlarımız. Amniosentezi düşünebilirsiniz. Bu arada düzelebilir konusunda ise evet düzelebilir, kesin bir şey söylemek imkansız. Ancak amniosentez olursanız kesin bir şeyler söyleyebileceklerini düşünüyorum. Umarım düzelir, sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Geçmiş olsun. Bende ilk oğlumda oya hanım da muayene etmişti ayrıntılı da. Çok iyi dr lar buna emin olabilirsiniz öncelikle. Ve en doğrusu amniyosentez. Oradan çıkacak sonuca göre doğum sonrası ne yapılabilir size açıklayocı konuşabilirler. Sonuçlar maalesef pek iyi değil. İnşallah düzelir ama ..

Tc niz gozukuyor fotoyu kırpıp atın
Ayrıca ınsallah bırsey yoktur saglıkla dogurursunuz

sonuçlar pek iyi görünmüyor bence gerekli testleri yaptırmalısınız bebeğinizi aldırmak için değil yaşayacaklarınızı önceden bilmek ve bebeğiniz için elinizden gelenin en iyisini yapabilmek adına önceden bilmekte fayda var diye düşünüyorum belki doğum sonrası hemen ameliyat vs. olması gerekebilir önceden bilirseniz bunları bu konuda donanımlı olursunuz inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…