Fetal dna analizi yaptıran var mı

Zeynep8188

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
280
89
48
36
Arkadaşlar fetal dna analizi yaptırmak istiyorum. 10. Haftadayım, en erken 10. Haftada yapılıyormuş. Beklemek istemiyorum daha fazla. yaptıran var mı dna analizi ama 10. Haftada veya 11. Haftada yaptıran da sonuca ulaşan varmı? Teşekkürler şimdiden

Geç bir cevap olacak ama bana 11+5'de Harmony test yapılmıştı ve sonuç %99 down sendromu geldi. 16. haftada amniyosentez ile de teyit edildi. Ve gebeliğim 19. haftada onlandırıldı

Geç bir cevap olacak ama bana 11+5'de Harmony test yapılmıştı ve sonuç %99 down sendromu geldi. 16. haftada amniyosentez ile de teyit edildi. Ve gebeliğim 19. haftada onlandırıldı
Çok geçmiş olsun, aynı durum benim de 2015 yılında başıma geldi. 21. haftada down sendromu Harmony artı amniyo ile kanıtlanınca gebeliği sonlandırdık. Sonlandırma kısmı tam bir kabustu, o geceyi hatırlamak bile istemem. Sizin tecrübeniz nasıldı, bu olaydan sonra bebek konusua nasıl bakıyorsunuz, takıntı oldu mu sizde de
Daha dogrusu ben atlattiğimi sansam da acaba hic atlatamadım mi...Damdan düseni damdan düsen anlar diyerek size yazdim, kotu anıları hatırlatmak istemem. Sevgiler.

Vajinal yoldan koyulan ilaçlarla doğum yaptırıldım, hatta yaşadıklarımın diğer insanlara bilgi olması için bir konu açıp orada da anlattım. Tekrar çocuk konusunda maalesef şanssızım, yaşım zaten 40, bu sıralar yeniden düşünecektik ama bu olaydan sonra özel hayatım ile ilgili yaşadığım o kadar sorun var ki sanırım ona sıra gelemeden doğurganlık dönemini geçmiş olacağım

Merhaba bende şuan 19 haftalık gebeyim down sendromu çıktı. Bende sonlandırmak istiyorum. Bu hastane aşaması nasıl oluyor ne kadar sürede doğum gerçekleşti nasıl işlem yapılıyor korkuyorum anlatırmısınız

Konudaki ilk mesajımda detaylı olarak yazmıştım, 2-3 gün sürebilir denilmişti, ama ben ilk ilaçtan 16 saat sonra doğum yapmıştım. Kişiden kişiye değişen bir süre. Diğer merak ettikleriniz için ilk mesajımı okuyun, neredeyse saat saat yaşadıklarımı anlattım orada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…