• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fetal dna için genoks mu yoksa intergen mi? yaptıranlar bakabilir mi?

1Annakarenina

🕊️🕊️
Kayıtlı Üye
30 Mart 2023
862
500
33
Merhaba, ben nipt içim intergende yapmayı planlıyordum. Takip olduğum doktor hastanenin genoks'la çalıştığını hastanede kan verip kendilerinin gönderdiğini söyledi. Genoks nasıl Bir firma bilmiyorum. İnternette şikayetlerini gördüm İntergen'de yaptırsam acaba doktorum anlaşmalı oldukları firmada yaptırmadım diye bundan sonra farklı davranır mı bunu da düşünüyorum. Kararsız kaldım. Sizlerin önerisini bekliyorum. Genoks mu yoksa intergen mi?

Merhaba, ben nipt içim intergende yapmayı planlıyordum. Takip olduğum doktor hastanenin genoks'la çalıştığını hastanede kan verip kendilerinin gönderdiğini söyledi. Genoks nasıl Bir firma bilmiyorum. İnternette şikayetlerini gördüm İntergen'de yaptırsam acaba doktorum anlaşmalı oldukları firmada yaptırmadım diye bundan sonra farklı davranır mı bunu da düşünüyorum. Kararsız kaldım. Sizlerin önerisini bekliyorum. Genoks mu yoksa intergen mi?
Ben genoksda yaptım çok şükür temizde çıktı hatta çok beklemedimde ve aşırı ilgilendiler

Canım ben intergende yaptırdım onlarda hastaneden gelip alıyolar. Doktorum da bana başka bi yer demişti ama ben orda yaptırdım bi sorun da yaşamadım çok şükür.

Back
X