- 21 Şubat 2022
- 329
- 353
- 23
- Konu Sahibi CikolataCanavari
-
Fiyatlar zaten aşağı yukarı böyle. Göndereceğiniz ülkeye göre kıyaslama yaparsanız daha iyi olur tabii farklı fiyatlandırıyolar çünkü.Normal bir rakam söylemedi ortalama bir rakam söyledi söylediğiniz rakam civarında.
Hayırlısı olsun yaş faktörünüz yoksa çok sıkıntı olmaz herhalde 2li testte.Yaptırmayı dusunmuyorum açıkçası 2li tarama yaptıracagız.
Açıkçası bu cocukta kromozomal bir problem cıksada aldırır mıyım dıye dusundum. Aldırmayacagım. O sebeple testın onemi yok dedımHayırlısı olsun yaş faktörünüz yoksa çok sıkıntı olmaz herhalde 2li testte.
Aldırmak amaçlı değilde olası bir probleme karşı psikolojik olarak kendimizi hazırlamak için yaptırmıştık biz. Doğum anında şok olmak daha zor gibi geldi bize. İnşallah sağlıkla doğar hepsiAçıkçası bu cocukta kromozomal bir problem cıksada aldırır mıyım dıye dusundum. Aldırmayacagım. O sebeple testın onemi yok dedım
Merhaba 4000 TL geçen hafta gönderdikMerhabalar
İzmir'de Fetal DNA testi yaptırabileceğim neresi var? Bir de ücreti hakkında bilgi alabilir miyim? Devletin karşıladığı hastane var mı bildiğiniz?
Not:kendi doktorumuz aşağı yukarı bir fiyat verdi ama hem sürekli özeline yönlendirmesi hemde kafamda oluşan sorulardan araştırmak istedim.
4000 TL nerede yaptırdınız biolab 5400 TL fiyat verdi geçen haftaMerhaba 4000 TL geçen hafta gönderdik
İzmir genetik merkezi diye geçiyor sanırım Alsancak doktorum yönlendirdi o yüzden bir miktar indirim yapılıyorlarmış ama 5400 çok fazla4000 TL nerede yaptırdınız biolab 5400 TL fiyat verdi geçen hafta
Ayy bende izmir genetikte yaptırdım doktorum yönlendirdi şubst sonu 5500tl ile gönderdik san franciscoya. Sizinde abd’ye mi gidiyor? Öyleyse biz baya pahalı yaptırmışızİzmir genetik merkezi diye geçiyor sanırım Alsancak doktorum yönlendirdi o yüzden bir miktar indirim yapılıyorlarmış ama 5400 çok fazla
sanırım fazla vermişsiniz belki içeriği farklıdır olumsuz düşünmeyelimAyy bende izmir genetikte yaptırdım doktorum yönlendirdi şubst sonu 5500tl ile gönderdik san franciscoya. Sizinde abd’ye mi gidiyor? Öyleyse biz baya pahalı yaptırmışız
Kaç günde geldi acabaAyy bende izmir genetikte yaptırdım doktorum yönlendirdi şubst sonu 5500tl ile gönderdik san franciscoya. Sizinde abd’ye mi gidiyor? Öyleyse biz baya pahalı yaptırmışız
17 falandı yanlış hatırlamıyorsam. Kesin aynı ülke değil mi sizindeKaç günde geldi acaba
Valla aynı ülke17 falandı yanlış hatırlamıyorsam. Kesin aynı ülke değil mi sizindekazıklanmışız baya baya
Ülkede ilk defa ucuzlayan bir şey gördüm resmenValla aynı ülke
HahahhaÜlkede ilk defa ucuzlayan bir şey gördüm resmen
Beyazpapatyacım selam, senin kaç günde geldi sonuç. Benim haftaya test.Valla aynı ülke
Canım merhaba 13 günde geldiBeyazpapatyacım selam, senin kaç günde geldi sonuç. Benim haftaya test.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?