Fetal DNA İZMİR

CikolataCanavari

Birisi...
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2022
329
353
23
Merhabalar
İzmir'de Fetal DNA testi yaptırabileceğim neresi var? Bir de ücreti hakkında bilgi alabilir miyim? Devletin karşıladığı hastane var mı bildiğiniz?

Not:kendi doktorumuz aşağı yukarı bir fiyat verdi ama hem sürekli özeline yönlendirmesi hemde kafamda oluşan sorulardan araştırmak istedim.

Merhaba devlet karşılamıyor bu testi. Bizim doktorumuz izmir genetik aracılığıyla san franciscoya göndertmişti. 5500tl verdik tabi şubat sonu vermiştik kanı. En pahalı abd. Diğer uygun ülkelerde var kore vs ama doktorumuz önermemişti. Size nereyi önerdiler fiyat ne diyorlar

Açıkçası bu cocukta kromozomal bir problem cıksada aldırır mıyım dıye dusundum. Aldırmayacagım. O sebeple testın onemi yok dedım
Aldırmak amaçlı değilde olası bir probleme karşı psikolojik olarak kendimizi hazırlamak için yaptırmıştık biz. Doğum anında şok olmak daha zor gibi geldi bize. İnşallah sağlıkla doğar hepsi

Merhaba 4000 TL geçen hafta gönderdik

İzmir genetik merkezi diye geçiyor sanırım Alsancak doktorum yönlendirdi o yüzden bir miktar indirim yapılıyorlarmış ama 5400 çok fazla
Ayy bende izmir genetikte yaptırdım doktorum yönlendirdi şubst sonu 5500tl ile gönderdik san franciscoya. Sizinde abd’ye mi gidiyor? Öyleyse biz baya pahalı yaptırmışız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…