Fetal DNA test sonucu Turner Sendromu ?

Şu an 15. Haftaya girdim. Ultrasonda erkek dendi. Çok net göründü. Testi yapan uzman 46xy ve 45x0lı hücre kombinasyonu olabileceğini söyledi
Hatta eğer bebekte bir rahatsızlık varsa yüzde 98 olasılıkla düştüğünü, amniyosentez haftasına kadar düşüğün gerçekleşebileceğini okuduğum için çok tedirgin olmuştum. Düşmediyse sağlıklı olma olasılığı git gide artıyormuş

Bugün aldığım haber sonrası buradaki yorumları okudum. sonucunuz güzel çıkmıştır, bizlere de umut olur umarım? 🙏🏼
Ben amniyosentez yaptırmadım o yüzden kesin bir sonuç yok elimde ama herşey yolunda ilerliyor çok şükür eğer bir hastalık olsa detaylıda tespit edilme ihtimali yüksek olurdu demişlerdi. Bir kızımız olacak inşallah. İçim çok rahat niyeyse bir problem olduğunu düşünmüyorum en azından allaha şükür ki şuan için eğer bir rahatsızlık varsa bile çözülmeyecek bir derdimiz yok gibi görünüyor. Stres insanı çok yoruyor inanın ki. En başından itibaren başlıyoruz yok kese oluştu mu kalbi atıyor mu iç organları gelişecek mi sorular asla bitmiyor. Ben etrafımda tanıdığım en soğukkanlı insandım ama bu süreçte ayakta dik durmak zor oluyormuş gerçekten, en önemlisi stres bebeği çok korkutuyor onun bizden başka kimsesi yok onu korkutmaya hakkımız olduğunu düşünmüyorum o yüzden kesinlikle herseyin iyi olacağına İnanmak zorundayız bence doğrusu bu. Buna inanınca da her sonuç da güzel geliyor gerçekten allahın izniyle 🧿 siz ne haberi aldınız?

fetal dna sonucu %78 turner sendromu. o kadar haklısınız ki yazdıklarınızda, her şey bir şekilde yolunu buluyor. kötü düşünmek hiç bir şeye çare değil maalesef. umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🏼

Back
X