• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fetal DNA test sonucu Turner Sendromu ?

O kadar sevindim ki. Ben de hem burgenle hem de diğer tanı merkezleriyle görüştüğümde cinsiyet anormalliğinde hata payının yüksek olduğunu hatta x kromozomunun bazen cihazlar tarafından okunamadığını öğrendim. Ultrasonda erkek olduğunu gördük. Şimdi 16. Haftayı bekliyoruz. 1 hafta sonra amniyosentez yapılacak. İnşallah sizin gibi sevinebiliriz. Cevabınız için teşekkür ederim
Merhabalar sonucunuz ne oldu.bizimde şimdi aynı sizin gibi hersey

Değil Diyarbakır da pernotolog irfan bey
Gördüğü ilk andan itibaren bebeğiniz %99 sağlıklı doğacak dedi ama içiniz raha etsin amniyosentez alalım dedi çok detaylı bakan çok ilgili bi doktor .Doğuma kadar da ona gittim varsa bi sıkıntı o görürdü emindim artık sonlara doğru,
Merhaba çok geçmiş olsun sizin sorununuz neydi benim de fetal riskli çıktı batmanda yaptırdım yaşam hastanesi peronatolog Kenan kırtekede irfan hocayı da duydum ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bana da dua edin

Değil Diyarbakır da pernotolog irfan bey
Gördüğü ilk andan itibaren bebeğiniz %99 sağlıklı doğacak dedi ama içiniz raha etsin amniyosentez alalım dedi çok detaylı bakan çok ilgili bi doktor .Doğuma kadar da ona gittim varsa bi sıkıntı o görürdü emindim artık sonlara doğru,
Sizin fetal frekasiyon ne kadardı hangi hastanede yaptınız

%13 yani gayet de yüksek ama yanıldılar 🤷🏻‍♀️ takip doktorum beni aradı direkt titreyen bi sesle fraksiyon yüksek çıkmış hemen şu doktora gidin amniyosentez baksın belki aldırmak istersiniz dedi yani bu fraksiyona göre aslında kesin bi sonuçtu ancak yanına gittiğimizde ağladım “cinsiyet anomalileri genelde yanlış çıkıyor ama siz işinizi şansa bırakmayın amniyosentez yapın” dedi ona da çok güveniyordum sonradan gittiğim perinotolğuma da
Burda mısınız lütfen girince bakar mısınız size mesaj atamıyorum

Sizin fetal frekasiyon ne kadardı hangi hastanede yaptınız
Merhaba özel klinikte yaptırdım gönderildi şuan o şirket isimleri yok aklımda ama amniyosentez yapmak zorunda kaldım hem de 2 defa, temiz çıktı şükür 🙏🏼 korkmayın
Allahım korktuğunuzla sınamasın
Bebeğim şuan 15aylık gayet sağlıklı görünüyor

Merhaba özel klinikte yaptırdım gönderildi şuan o şirket isimleri yok aklımda ama amniyosentez yapmak zorunda kaldım hem de 2 defa, temiz çıktı şükür 🙏🏼 korkmayın
Gözümüz aydın çok sevindim. Önceki doktorunuz kimde irfan hocaya gönderen bende onunla iletişim halindeyim de siz Diyarbakır da mı kalıyorsunuz.

Aminnn çok sağolun fetal dna da benimde 13 e yakın çıktı doktor net olarak kesin dedi ama amniyosentez yaptırmaktan vazgeçtim o kadar fa kötü bir sendrom değilmiş ne gelirse allahtan iyi düşünmeye allahtan ümidimi kesmemeye karar verdi.

Back
X