Fetal Dna testi-Nifty

Eminegul57

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2021
82
43
8
32
Kızlar selam ikili tarama testi 1/50 geldi fetal yaptik sonuc gelmedi bi de hastaneye gonderiliyormus sonuc bana gelmiyormus. Başına gelen oldu mu nasil sonuclar geldi. Bir de pappa degerim 0.07 cikti bu kadar düşük cikan oldu mu teşekkürler

neden çıkmadı ki ben de nifty verdim ikili üçlü test yaptırmadım bile çok yanılıyor direk tarama testi olarak nifty istiyorlar bana da down dedi ense kalın burun kemiği yok ..elim kalbimde bekliyorum Rabbim korktuklarımızla imtihan etmesin

Merhaba sonucunuz çıktımı acaba

28 yaşındayım İnşallah tertemiz geliccek. İkiliye hiç guvenmeyin. Hic de korkmayin sacma bi testmis bn perisan olmuştum boşuna bebeğimin suyu azaldi;uzuntuden 13/18 mi 1/50 cikti

Çok üzüldüm bende 22 haftalıkken erken doğum yaptım bir hafta oldu çok perişanım akıntım gelmeye başlamıştı normaldir diye düşündüm sonra agrilanmaya başladım hemen acile gittik ağrı kesiciler verdiler hiç azalmadı ağrım dogumhaneya yolladılar Dr düşük yapiyosun dedi ama bebeğimin kalbi güm güm atiyodu geri dönüşü yok dedi Dr doğum başlamış sekiz santim açılma olmuştu ebe doğumu yaptırırken suyuna kakasını yapmış dedi muhtemelen o akintida suyun gelmiş senin dedi bebeğim canlı doğdu ama hemen öldü bende enfeksiyon yapmış acaba o kakasını yaptığı icinmi oldu bilmiyorum üç gün enfeksiyon için hastanede yattım biraz yarıya düştü ve Dr çıkardı şimdi evde antibiyotiklere devam ediyorum hiç başına böyle bişey gelen oldumu hep aklımda soru işareti acaba bebeğim yasarmiydi birde ben şeker hastasiydim insülin kullaniyodum ikili traramada yaş riski ve davn sendromu riski çıktı tiroidimde 4 .94 çıkmıştı ama daha ilaç baslamamistik

Çok üzüldüm bende 22 haftalıkken erken doğum yaptım bir hafta oldu çok perişanım akıntım gelmeye başlamıştı normaldir diye düşündüm sonra agrilanmaya başladım hemen acile gittik ağrı kesiciler verdiler hiç azalmadı ağrım dogumhaneya yolladılar Dr düşük yapiyosun dedi ama bebeğimin kalbi güm güm atiyodu geri dönüşü yok dedi Dr doğum başlamış sekiz santim açılma olmuştu ebe doğumu yaptırırken suyuna kakasını yapmış dedi muhtemelen o akintida suyun gelmiş senin dedi bebeğim canlı doğdu ama hemen öldü bende enfeksiyon yapmış acaba o kakasını yaptığı icinmi oldu bilmiyorum üç gün enfeksiyon için hastanede yattım biraz yarıya düştü ve Dr çıkardı şimdi evde antibiyotiklere devam ediyorum hiç başına böyle bişey gelen oldumu hep aklımda soru işareti acaba bebeğim yasarmiydi birde ben şeker hastasiydim insülin kullaniyodum ikili traramada yaş riski ve davn sendromu riski çıktı tiroidimde 4 .94 çıkmıştı ama daha ilaç baslam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…