- 27 Aralık 2024
- 51
- 15
- 3
- 23
- Konu Sahibi rumeysa123455
Merhabalar , Fetal DNA testi yaptırmak zorunlu mu ve ya ikili tarama testi tuzla Pendik tarafında bu Fetal DNA testi yapanda yok yapmayı önerir misiniz yapmazsak ne olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salı günü gireceğim bende ikili taramaya fetal DNA testi pahalı geldi bana çünkü zorunlu değil tabiki ama yaptırman çocuk sağlığı için önemli bir testlerden biri tabikiMerhabalar , Fetal DNA testi yaptırmak zorunlu mu ve ya ikili tarama testi tuzla Pendik tarafında bu Fetal DNA testi yapanda yok yapmayı önerir misiniz yapmazsak ne olur
Bana da pahalı geldi , ayın 5 inde fetal yaptırayım diyorum doktora erken yaptırmak daha iyi olur diyor o yüzden ikilemde kaldımBende ikili test yaptıracağım sadece fetal dna çok iyi diyorlar ama ne bileyim bana da pahalı geldi
Ben en baştan yapmak istemedim ya gidişat neyi gösterir bilemem ama yaptırmak istemiyorum açıkçası tabiki tercih meselesiBana da pahalı geldi , ayın 5 inde fetal yaptırayım diyorum doktora erken yaptırmak daha iyi olur diyor o yüzden ikilemde kaldım
Zorunlu değil ama tarama testlerinden daha kesin sonuç veriyor kromozom anomalisi inceliyor özellikle down sendromu için 99.7 diğer anomaliler için 97 sonuç veriyor bir daha tarama yaptırmanız gerekmiyor ve cinsiyeti bilgisi alabiliyorsunuz durumunuz varsa yaptırın ama biraz pahalı ben 2 buçuk hafta önce yaptırdım 14k verdim dolar bazında hesaplanıyor Pendik’te de bilmiyorum ama özel hastanelerde bile yapılıyor artık isterseniz araştırınMerhabalar , Fetal DNA testi yaptırmak zorunlu mu ve ya ikili tarama testi tuzla Pendik tarafında bu Fetal DNA testi yapanda yok yapmayı önerir misiniz yapmazsak ne olur
Ben ikili test yaptırdım fetal dna yaptırmadımMerhabalar , Fetal DNA testi yaptırmak zorunlu mu ve ya ikili tarama testi tuzla Pendik tarafında bu Fetal DNA testi yapanda yok yapmayı önerir misiniz yapmazsak ne olur
Merhaba geçen hafta 11+5 de iken ikili tarama testi yaptırdım doktor ense kalınlığı normal bebek hareketli ve sağlıklı dedi bugün kan çıkmış yüksek mi çıkmış nedir anlayamadım çok tedirginim anlarsaniz bı bakabilir misinizBen yurtdışındayım fetal dna yapmadılar ısrar etmeme rağmen ikili test yapıldı, imkanınız varsa bence yaptırın doğruluk payı çok daha yüksekmiş
Nerde yaptırdınız acaba bana da 415 Euro ücret verdilerZorunlu değil ama tarama testlerinden daha kesin sonuç veriyor kromozom anomalisi inceliyor özellikle down sendromu için 99.7 diğer anomaliler için 97 sonuç veriyor bir daha tarama yaptırmanız gerekmiyor ve cinsiyeti bilgisi alabiliyorsunuz durumunuz varsa yaptırın ama biraz pahalı ben 2 buçuk hafta önce yaptırdım 14k verdim dolar bazında hesaplanıyor Pendik’te de bilmiyorum ama özel hastanelerde bile yapılıyor artık isterseniz araştırın
ben Kocaeli’de özel bir hastaneye geliyorum doktorum burda hastanede yaptırdım 400 dolar gibi bir rakamdı galiba ben 14 verdim ama dolar değişince fiyatta da değişiklik oluyor. Özel bir firmayla anlaşacaksanız yerli firmalarda çok şikayet oluyor yapmayın ya özel hastane yada yurtdışı menşeili bi firmada yaptırın derimNerde yaptırdınız acaba bana da 415 Euro ücret verdiler
Bende o yüzden Eurofins Fransa laboratuvarını düşünüyorum bakalımmben Kocaeli’de özel bir hastaneye geliyorum doktorum burda hastanede yaptırdım 400 dolar gibi bir rakamdı galiba ben 14 verdim ama dolar değişince fiyatta da değişiklik oluyor. Özel bir firmayla anlaşacaksanız yerli firmalarda çok şikayet oluyor yapmayın ya özel hastane yada yurtdışı menşeili bi firmada yaptırın derim
Sonucu gösterdiniz miMerhaba geçen hafta 11+5 de iken ikili tarama testi yaptırdım doktor ense kalınlığı normal bebek hareketli ve sağlıklı dedi bugün kan çıkmış yüksek mi çıkmış nedir anlayamadım çok tedirginim anlarsaniz bı bakabilir misiniz
Ayın 8 nde göstereceğim inşallah çıkmıştır sonuç 2 hafta çıkıyor dedi ayın 8 tam 2 hafta oluyorSonucu gösterdiniz mi
Sonuçları özelde de o kadar uzun sürede mi çıkıyor biliyor musunuz? Siz özelde mi devlette mi yaptırdınız?Ayın 8 nde göstereceğim inşallah çıkmıştır sonuç 2 hafta çıkıyor dedi ayın 8 tam 2 hafta oluyor
Devlette yaptırdım tatlım ben özeli bilmiyorumSonuçları özelde de o kadar uzun sürede mi çıkıyor biliyor musunuz? Siz özelde mi devlette mi yaptırdınız?
En iyi zaman 12. - 13. haftalar, DNA bu zamanlarda en yüksek seviyede ve çok geç kalınmış olmazsın. 10. hafta en erken diyorlar ama o haftalarda DNA miktarı analiz doğruluk oranını biraz düşürüyorBana da pahalı geldi , ayın 5 inde fetal yaptırayım diyorum doktora erken yaptırmak daha iyi olur diyor o yüzden ikilemde kaldım