Fetal dna testi yaptırmak?

11. haftalar en ideal olanı. Amaç zaten erken teşhis olduğu için. 11. haftada da kanda yeterli DNA'ya ulaşabiliyorlar

Bende o yüzden Eurofins Fransa laboratuvarını düşünüyorum bakalımm
Ben ilk gebeliğimde bu firmada yaptırdım, 11. Haftamda evden kan aldılar, 10 günde sonucum geldi ve temizdi ve doğruydu. Sonrasında farklı bir rahatsızlık gelişti bebeğimde kaybettim ama patolojik değerlendirme falan yaptılar kromozom analizi yine normal çıktı. Yani firmanın nipt testi güvenilir diyebilirim.

Ben ilk gebeliğimde bu firmada yaptırdım, 11. Haftamda evden kan aldılar, 10 günde sonucum geldi ve temizdi ve doğruydu. Sonrasında farklı bir rahatsızlık gelişti bebeğimde kaybettim ama patolojik değerlendirme falan yaptılar kromozom analizi yine normal çıktı. Yani firmanın nipt testi güvenilir diyebilirim.
Aaaa içimi rahatlattın canım sağolasın. Başın sağolsun şimdi durumlar nasıl peki?

ben Kocaeli’de özel bir hastaneye geliyorum doktorum burda hastanede yaptırdım 400 dolar gibi bir rakamdı galiba ben 14 verdim ama dolar değişince fiyatta da değişiklik oluyor. Özel bir firmayla anlaşacaksanız yerli firmalarda çok şikayet oluyor yapmayın ya özel hastane yada yurtdışı menşeili bi firmada yaptırın derim
Merhaba bende doktor arayışındayım izmitteyim hangi doktora gidiyorsunuz acaba

Back
X